سمعک شارژی

سمعک شارژی

.

انواع سمعک شارژی

سمعک های شارژی انواعی از سمعک ها هستند که توسط دستگاهی شارژ می شوند و نیازی به باتری یکبار مصرف ندارند. همانطور که می دانید شارژ سمعک این روزها توسط یکی از دو نوع باتری تأمین می شود: باتری های یکبار مصرف یا باتری های قابل شارژ.

در بیشتر موارد، باتری های یکبار مصرف همچنان گزینه رایج تری هستند، هرچند تولید کنندگان سمعک بیشتر از گذشته این سمعک ها را تولید می کنند. شارژ مجدد می تواند یک مزیت بزرگ باشد، اما هر فرد با توجه به نوع و میزان کم شنوایی خود و شرایط زندگی اش باید تمام جوانب و ویژگی های مختلف انواع سمعک ها را در نظر بگیرد و صرفا به دلیل قابل شارژ بودن یک سمعک، اقدام به خرید آن نکند.

سمعک شارژی

.

سمعک قابل شارژ چیست؟

این نوع از سمعک ها بر خلاف سمعک ها با باتری های یکبار مصرف سنتی، دارای باتری های داخلی هستند که نیازی به عوض کردن منظم ندارند. به جای آن، هر شب باید سمعک های خود را به یک دستگاه شارژ سمعک، متصل کنید، شبیه به نحوه شارژ مجدد تلفن های هوشمند.

.

آیا می توانیم در سمعک های شارژی، باتری ها را به راحتی تعویض کنیم؟

تعویض باتری های این سمعک ها پیچیده تر از مراجعه به کلینیک و خرید باتری های دکمه ای قابل شارژ در اندازه صحیح است. شاید بتوانید باتری ها و یک دستگاه شارژ مناسب را پیدا کنید، اما ممکن است با سمعک فعلی شما سازگار و قابل اعتماد نباشد.

در عوض، بهترین کاری که می توانید انجام دهید این است که در مورد خرید سمعک های جدیدی که از قبل به باتری های قابل شارژ مجهز شده اند با متخصص شنوایی شناس خود صحبت کنید. به خاطر داشته باشید که نسبت به سمعک ها با باتری های یکبار مصرف، در حیطه خرید سمعک های قابل شارژ، انتخاب های کمتری خواهید داشت.

بنابراین چگونه باید تصمیم گرفت که این سمعک ها برای شما مناسب هستند یا خیر؟ دانستن مزایا و معایب سمعک های قابل شارژ می تواند کمک زیادی به شما و متخصص شنوایی شما در انتخاب بهترین سبک برای شما کند.

شارژر باتری سمعک

.

مزایای استفاده از باتری های قابل شارژ

ماندگاری طولانی یکی از بزرگترین مزیت های این باتری ها می باشد. نسل های فعلی از باتری های لیتیوم یونی استفاده می کنند که می توانند تا 30 ساعت شارژ داشته باشند و تقریباً پنج سال دوام می آورند تا نیاز به تعویض داشته باشند.

نسل های قبلی از باتری های فلز نیکل هیدرید استفاده می کردند که حدود یک سال دوام می آورد. باتری های روی فلزی نقره ای که در اولین سمعک ها استفاده شدند، فقط شش ماه دوام آوردند و بعد از آن نیاز به تعویض داشتند.

در همین حال ، سمعک های دارای باتری های یکبار مصرف، بسته به مدل سمعک، هر چند روز تا چند هفته به باتری جدید نیاز دارند.

یکی از مزایای دیگر این باتری ها این است که این باتری ها برای کودکان امن تر هستند. باتری های یکبار مصرف دکمه ای اگر به طور تصادفی توسط حیوانات خانگی یا بچه ها بلعیده شوند بسیار خطرناک هستند، که این اتفاق اغلب می افتد. سمعک های قابل شارژ این خطر را ندارند، مگر اینکه کل سمعک بلعیده شود (که امکان این اتفاق هم هست!).

اگر جدا کردن زبانه باتری و قرار دادن آن در محفظه سمعک برای کسی دشوار باشد، پس شارژ مجدد یک مزیت بزرگ خواهد بود.

یک بیمار 90 ساله ، این را بسیار ارزشمند می داند.  زیرا اگر این بیمار به دلیل کهولت سن یا بیماری های زمینه ای دیگر مهارت و بینایی محدودی داشته باشد نمی تواند به صورت مداوم از سمعک استفاده کند زیرا تعویض هفتگی باتری برای او بسیار سخت می باشد.

یکی دیگر از مزایای این باتری ها این است که کار کردن با سمعک های دارای باتری های قابل شارژ راحت تر می باشد. افرادی که در مهارت های دستی مشکل دارند یا کسانی که نمی خواهند نگران خرید و تعویض مداوم باتری باشند، ممکن است از استفاده از این سمعک ها رضایت بیشتری داشته باشند. دلیلش این است که باتری های یکبار مصرف ریز هستند و خارج کردن آنها از بسته بندی هایش دشوار است.

.

معایب باتری های قابل شارژ

اما همه افراد دارای کم شنوایی برای استفاده از فناوری این سمعک ها مناسب نیستند.

برخی از افراد ممکن است در استفاده از این سمعک ها دچار مشکل شوند. مثلا قطعی برق یا اگر مادربزرگ ها به طور تصادفی دستگاه شارژ را از برق بکشند. کسی که سبک زندگی بسیار فعالی دارد ممکن است  در بعضی مواقع به دسترسی فوری به سمعک خود احتیاج داشته باشد و وقت شارژ مجدد را نداشته باشد.

معایب دیگر عبارتند از:

وابستگی به شارژر

این باتری ها هر روز باید دوباره شارژ شوند. اگر چرخه شارژ را قطع کنید و تصور کنید که باتری های شما شارژ شده و کاملاً کارا هستند و پس از آن ورز خود را شروع کنید، ممکن است خیلی زود در برقراری ارتباط با دیگران دچار مشکل شوید، چون سمعک شما خاموش شده است. همچنین اگر شارژر سمعک خود را فراموش کنید و به سفر بروید، سمعک شما از روز بعد دیگر کار نمی کند، همچنین اکثر مردم شارژر اضافی با خود حمل نمی کنند.در واقع باید با آنچه که در این موارد اتفاق می افتد، کنار بیایید.

هزینه های اضافی

به طور کالی، این نوع از سمعک ها گران تر از نمونه های سنتی خود هستند. هر کلینیک شنوایی سیاست های خاص خود را در تعیین این هزینه ها دارد. شما می توانید برای کسب اطلاعات بیشتر در مورد مقدار هزینه و نحوه پرداخت آن، با متخصص شنوایی شناس خود صحبت کنید.

کارایی محدودتر

این مدل سمعک ها، انواع کم شنوایی کمتری را تحت پوشش خود قرار می دهند. بیشتر سمعک های قابل شارژ پشت گوشی هستند و به بلندگوی کوچکی که در داخل گوش قرار دارد متصل می شوند. اگر به مدل های کوچکتر که کاملاً درون گوش قرار دارند علاقه مند هستید، به احتمال زیاد استفاده از باتری های قابل شارژ برای شما میسر نخواهد بود.

پیش بینی ما این است که سمعک های قابل شارژ از محبوبیت بیشتری برخوردار می شوند.

با بهبود کیفیت صدا، کارایی باتری و قابلیت تعویض باتری و جذابیت لوازم جانبی، این سمعک ها حتی به امری عادی تبدیل می شوند. نسل فعلی فناوری به پاسخگویی به درخواستهای مصرف کننده نزدیک شده است، به همین دلیل قابل پبش بینی است که با پیشرفت رو به جلوی فناوری علی الخصوص در حیطه لوازم جانبی سمعک، استفاده از سمعک های قابل شارژ به امری عادی مبدل خواهد شد.

.

 

قیمت سمعک شارژی

.

سمعک های داخل گوشی قابل شارژ

.

بسیاری از بیماران به دنبال سمعک های کوچک داخل گوشی و نامریی می باشند. همچنین به دلیل مشکل در تعویض باتری خواستار سمعک داخل گوشی شارژی می باشند.

در سال های گذشته تنها قابلیت شارژ در سمعک های پشت گوشی و ریک وجود داشت اما در سال 2021-2022 برند زیمنس سمعک داخل گوشی قابل شارژ به نام اکتیو و اکتیو پرو (سمعک داخل گوشی قابل شارژ Active / Active Pro) را معرفی کرده است.

سمعک سمعک داخل گوشی بدون باتری اکتیو پرو از نظر تکنولوژی، امکانات و تعداد کانال شبیه به سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی می باشد.

قیمت سمعک داخل گوشی شارژی به دلیل اینکه این سمعک تا الان وارد ایران نشده است مشخص نیست اما مطمینن جزء یکی از پرطرفدارترین سمعک های برند زیمنس آلمان خواهد شد.

.

سوالات مرتبط با سمعک های شارژی و بدون باتری

.

*قیمت سمعک های قابل شارژ چقدر است؟

سمعک های قابل شارژ از نظر اندازه و ظاهر شبیه به مدل های با باتری می باشند و قیمت سمعک های قابل شارژ نسبت به مدل های هم رده خود تفاوت چندانی ندارد. قیمت این سمعک ها به طور تقریبی از حدود 4 میلیون تومان شروع می شود.

*عمر مفید سمعک های قابل شارژ چگونه است؟

به طور معمول درصورت نگهداری مناسب عمرمفید سمعک ها در حدود 5 سال می باشد. سمعک های شارژی دارای گارانتی 1 تا 2 سال بسته به برند سمعک می باشند که بعد از این مدت نیز سمعک به طور کامل عمل می کند و درصورت خرابی باتری امکان تعویض وجود دارد.

*آیا امکان تعویض و استفاده از باتری معمول یا شارژی وجود دارد؟

بله.در بعضی از برندها امکان تعویض بین باتری طلایی (نوعی باتری شارژی) و باتری معمول وجود دارد. عمر باتری های طلایی در حدود 1 سال می باشد و بعد از آن محدد باتری باید تعویض شود اما باتری های شارژی همراه با شارژر دارای عمر طولانی تری می باشند.

*گارانتی سمعک های قابل شارژ چقدر است؟ 

سمعک های قابل شارژ و بدون باتری همانند سایر مدل های سمعک دارای گارانتی یکسانی می باشند.

*نگهداری و شارژ سمعک های قابل شارژ چگونه است؟

نگهداری سمعک های شارژی نسبت به دیگر مدل ها تفاوتی ندارد. در سمعک های شارژی جدید امکان شارژ سریع سمعک(حدود 30 دقیقه) و استفاده چندین ساعته فراهم شده است اما به طور کلی با شارژ 4 تا 5 ساعت سمعک در حدود 18 تا 20 ساعت قابل استفاده می باشد. 

.

کلینیک شنوایی و سمعک فراشنوا

ارزیابی شنوایی نوزادان، کودکان و بزرگسالان در خواب و بیداری، انجام مانورهای سرگیجه، درمان وزوز گوش با جدیدترین روش های روز دنیا، تهیه قالب های ضدآب و ضدصوت و تجویز انواع مدل های سمعک با باتری و سمعک های قابل شارژ متناسب با نیاز و کارامدی با شرایط ویزه پرداخت ارائه می شود.

برای ارتباط و کسب اطلاعات بیشتر با متخصصین سمعک فراشنوا تماس حاصل فرمایید: 02188949368 02188958823 09105241071 برای مشاهده نتایج تجویز انواع سمعک و درمان های وزوز گوش به پیج فراشنوا در اینستاگرام مراجعه فرمایید: Samak_Farashenava@ کانال علمی تلگرام مرکز فراشنوا: https://t.me/farashenava


دیدگاه ها درباره سمعک شارژی

سلام هزینه سمعک های قابل شارژ چقدره؟ باتری های قابل شارژ پیدا میشه؟

سمعک های قابل شارژ حدود ۵-۶ تومن شروع میشه که این سمعک ها به صورت پشت کوشی و ریک موجوده که سمعک های جدید زیمنس مدل داخل گوشی هم قابل شارژ موجود داره


دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.