علائم پیرگوشی

علائم پیرگوشی

پیرگوشی چیست؟

علائم پیرگوشی ::کم شنوایی مرتبط با افزایش سن (یا پیرسبیکوزیس) به کاهش تدریجی شنوایی در هر دو گوش گفته می شود. این یک مشکل رایج مرتبط با پیری است. از هر 3 بزرگسال بالای 65 سال، یک نفر کم شنوایی دارد. به دلیل تغییر تدریجی در شنوایی، برخی از افراد در ابتدا از تغییر آگاه نیستند. اغلب، بر توانایی شنیدن صداهای با صدای بلند مانند زنگ تلفن یا بیپ مایکروویو تأثیر می گذارد. توانایی شنیدن صداهای با صدای کم معمولاً تحت تأثیر قرار نمی گیرد.

کم شنوایی به یکی از سه نوع تعریف می شود:

رسانا (شامل گوش خارجی یا میانی می شود) حسی عصبی (گوش داخلی را درگیر می کند) مخلوط (ترکیب این دو) افزایش سن و قرار گرفتن مزمن در معرض صداهای بلند هر دو به کاهش شنوایی منجر می شود. عوامل دیگر، مانند جرم بیش از حد گوش، می توانند به طور موقت میزان رسانایی صداها را کاهش دهند. شما نمی توانید اکثر انواع کم شنوایی را معکوس کنید. با این حال، شما و پزشکتان یا یک متخصص شنوایی می توانید اقداماتی را برای بهبود آنچه می شنوید انجام دهید. گوش داخلی شامل گروهی از محفظه های به هم پیوسته و پر از مایع است. محفظه حلزونی شکل به نام حلزون (KOK-lee-uh) در شنوایی نقش دارد. ارتعاشات صوتی از استخوان های گوش میانی به مایع حلزون گوش منتقل می شود. حسگرهای کوچک (سلول های مویی) پوشاننده حلزون، ارتعاشات را به تکانه های الکتریکی تبدیل می کنند که در طول عصب شنوایی به مغز شما منتقل می شود. این جایی است که آسیب اولیه و کاهش شنوایی به دلیل سن، قرار گرفتن در معرض صدا یا دارو رخ می دهد. اگر مشکل شنوایی در زندگی روزمره شما اختلال ایجاد می کند، با پزشک خود صحبت کنید. کاهش شنوایی مرتبط با افزایش سن به تدریج رخ می دهد، بنابراین ممکن است در ابتدا متوجه آن نشوید.

علائم پیرگوشی چه چیزی باعث کم شنوایی مرتبط با افزایش سن می شود؟

ممکن است دلایل زیادی برای کاهش شنوایی مرتبط با افزایش سن وجود داشته باشد. بیشتر اوقات به دلیل تغییرات در مکان های زیر رخ می دهد: در داخل گوش داخلی (شایع ترین) در داخل گوش میانی در امتداد مسیرهای عصبی به مغز

سایر مواردی که بر کاهش شنوایی مرتبط با افزایش سن تأثیر می گذارد:

قرار گرفتن مداوم در معرض نویزهای بلند (مانند موسیقی یا سر و صدای مربوط به کار) از دست دادن سلول های مو (گیرنده های حسی در گوش داخلی) عوامل ارثی سالخورده شرایط مختلف سلامتی، مانند بیماری قلبی یا دیابت عوارض جانبی برخی داروها مانند آسپرین و برخی آنتی بیوتیک ها

علائم کم شنوایی ناشی از افزایش سن (پیرگوشی) چیست؟

موارد زیر شایع ترین علائم کم شنوایی مرتبط با افزایش سن هستند: گفتار دیگران زمزمه یا نامفهوم به نظر می رسد تشخیص صداهای بلند، مانند "ب" یا "پ" دشوار است درک مکالمات دشوار است، به خصوص زمانی که نویز پس زمینه وجود دارد صدای مردان راحت تر از زنان شنیده می شود دشواری در تشخیص صداها، مانند صدای کودکان یا برخی صداهای الکترونیکی (مانند صداهای تلفن همراه). وقتی دیگران با شما صحبت می کنند، لب خوانی کنید. افزایش صدا در تلویزیون یا رادیو. مشکل در درک گفتار در مکان‌های شلوغ یا پر سر و صدا، مانند رستوران‌ها. برخی صداها بیش از حد بلند و آزاردهنده به نظر می رسند وزوز گوش (زنگ در گوش) ممکن است در یک یا هر دو گوش رخ دهد علائم کم شنوایی مرتبط با افزایش سن ممکن است شبیه سایر شرایط یا مشکلات پزشکی باشد. همیشه برای تشخیص با پزشک خود مشورت کنید.

علائم پیرگوشی چیست ؟ کم شنوایی مرتبط با افزایش سن چگونه تشخیص داده می شود؟

ارائه‌دهنده مراقبت‌های بهداشتی شما از یک اتوسکوپ، که یک دوربین روشن است، برای بررسی مجرای گوش خارجی و نگاه کردن به پرده گوش استفاده می‌کند. او به دنبال آسیب به پرده گوش، انسداد مجرای گوش در اثر اجسام خارجی یا موم نهفته گوش، التهاب یا عفونت خواهد بود. ممکن است برای انجام شنوایی شناسی به متخصص شنوایی، شنوایی شناس ارجاع داده شوید. ادیوگرام آزمایشی است که در آن صداها از طریق هدفون و در یک گوش در یک زمان پخش می شود. از شما خواسته می شود اگر قادر به شنیدن هر صدا هستید، پاسخ دهید. اگر فردی نتواند صداهای خاصی را بشنود این نشان می دهد که درجاتی از کاهش شنوایی وجود داشته است.
کم شنوایی ناشی از افزایش سن چگونه درمان می شود؟
ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی شما بهترین درمان را بر اساس موارد زیر تعیین می کند: چند سالت است سلامت کلی و سابقه پزشکی شما چقدر مریض هستی چقدر خوب می‌توانید با داروها، رویه‌ها یا درمان‌های خاص مقابله کنید انتظار می رود این وضعیت چقدر طول بکشد نظر یا ترجیح شما گزینه های درمانی برای کاهش شنوایی مرتبط با افزایش سن ممکن است شامل موارد زیر باشد: سمعک: دستگاه های کمکی، مانند تقویت کننده های تلفن یا فناوری که گفتار را به متن تبدیل می کند آموزش گفتار خوانی (برای استفاده از نشانه های بصری برای تعیین آنچه گفته می شود) تکنیک هایی برای جلوگیری از موم اضافی در گوش خارجی
عوارض کم شنوایی ناشی از افزایش سن چیست؟
اگر کم شنوایی شما به اندازه کافی قابل توجه است، ممکن است برای برقراری ارتباط با دیگران به نوعی سمعک یا سایر سمعک ها نیاز داشته باشید. برای جلوگیری از کم شنوایی ناشی از افزایش سن چه کاری می توانم انجام دهم؟ مهم ترین راه برای جلوگیری از کم شنوایی مرتبط با افزایش سن، محافظت از شنوایی است. از صداهای بلند خودداری کنید و قرار گرفتن در معرض نویز را کاهش دهید از گوش بند یا گوش بند مخصوص پر از مایع استفاده کنید (برای جلوگیری از آسیب بیشتر به شنوایی) کم شنوایی مرتبط با افزایش سن یک کم شنوایی تدریجی در هر دو گوش است. این یک مشکل رایج مرتبط با افزایش سن است. اگر کم شنوایی ناگهانی دارید، فوراً به پزشک خود مراجعه کنید زیرا ممکن است یک مشکل جدی شنوایی ایجاد شود. اجتناب از قرار گرفتن مداوم در معرض صداهای بلند می تواند به محافظت از شنوایی شما و جلوگیری از کاهش تدریجی شنوایی کمک کند. این یک وضعیت برگشت پذیر نیست، بنابراین پیشگیری مهم است.
شنوایی سنجی و سمعک فراشنوا
تجویز انواع سمعک های نامریی، داخل گوشی و پشت گوشی ریک با تکنولوژی هوشمند در مرکز فراشنوا انجام می شود. جهت مشاوره تلفنی و آنلاین با شماره های زیر با ما در ارتباط باشید: 09105241071(مشاوره آنلاین) 02188949368 اینستاگرام جهت مشاهده نتایج درمان: Samak_farashenava (سمعک فراشنوا)

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.