تعمیرات سمعک

تعمیرات سمعک

تعمیرات تخصصی سمعک

تعمیرات سمعک ::سمعک های شما تکه های شگفت انگیزی از فناوری هستند که از قطعات ریز و پیچیده برای بهبود شنوایی شما استفاده می کنند. با این حال، از آنجایی که سمعک بسیار کوچک و شکننده است، ممکن است به مرور زمان شکسته شود یا به سادگی دچار ساییدگی شود. برای استفاده حداکثری از سمعک، مهم است که آنها در سطح مطلوب خود کار کنند. این به این معنی است که شما باید علائمی که سمعک شما ممکن است نیاز به تعمیر داشته باشد را بشناسید و آن را نزد شنوایی شناس خود ببرید تا آن را تعمیر یا تعویض کند. تعدادی از تعمیرات سمعک وجود دارد، اما چهار مشکل زیر رایج ترین هستند.

یک تمیز کردن ساده

ممکن است سخت‌ترین تکنیک تعمیر به نظر نرسد، اما یکی از رایج‌ترین دلایلی که سمعک‌ها کار نمی‌کنند، تجمع جرم گوش است. این می‌تواند میکروفون را مسدود کند و صدا را آرام‌تر نشان دهد. اکثر سمعک ها دارای فیلترهای قابل تعویض واکس هستند که باید از مسدود شدن موم به خود سمعک جلوگیری کند. تعویض فیلتر یک راه حل ساده و کم هزینه است که تفاوت واقعی را ایجاد می کند. به عنوان یک قانون کلی، باید سمعک خود را هر روز با استفاده از یک مسواک نرم تمیز کنید. با این حال، وسوسه نشوید که از آب استفاده کنید زیرا رطوبت دوست سمعک شما نیست و ممکن است باعث ایجاد مشکل در میکروفون شود.

باتری را عوض کنید

باز هم، این ممکن است بدیهی به نظر برسد، اما باتری های معیوب به راحتی جایگزین می شوند و بسیاری از رایج ترین مشکلات را حل می کنند. اولین چیزی که باید بررسی کنید زمانی که به نظر می رسد سمعک شما کار نمی کند این است که آیا باتری درست است، در سمعک محکم شده است و آیا باتری برق دارد یا خیر. اگر اولین باتری کار نمی کند، دیگری را امتحان کنید و ببینید که آیا آن باتری کار می کند یا خیر. اگر چند باتری را بدون موفقیت امتحان کردید، با منبع تغذیه مشکل دارید و باید سمعک خود را برای تعویض ببرید.

تعمیرات سمعک میکروفون را درست کنید

این تعمیری نیست که بتوانید خودتان انجام دهید، اما به احتمال زیاد می توانید مشکلات ناشی از یک میکروفون معیوب را تشخیص دهید. اگر صدای سوت یا اعوجاج مکرر را تجربه می کنید، ممکن است میکروفون شما از جای خود خارج شده باشد. این یک راه حل ساده است که شنوایی شناس شما احتمالاً می تواند به سرعت آن را برطرف کند. نوسانات صدا یا عدم امکان تغییر صدا به حد مناسب نیز از نشانه های فرسوده شدن میکروفون شماست. برای حل این مشکل، شنوایی شناس شما ممکن است مجبور شود سمعک شما را به سازنده بفرستد تا یک میکروفون جایگزین در آن قرار گیرد.

لوله BTE را عوض کنید

اگر سمعک شما پشت گوش قرار گیرد، لوله BTE ممکن است به مرور زمان ساییده شود یا حتی بشکند. این می تواند باعث ایجاد مشکل در سمعک شما شود، اما خوشبختانه این یک راه حل ساده است که شنوایی شناس شما می تواند در عرض چند دقیقه در مطب خود انجام دهد. مانند قبل، این مشکل اغلب باعث ایجاد صداهای سوت می‌شود، اما ممکن است نشانه‌ای از این باشد که سمعک BTE شما به درستی روی گوش شما نصب نشده است. سمعک ها دستگاه های عالی هستند که به افرادی که از کم شنوایی رنج می برند کمک می کنند بهتر بشنوند و زندگی شادتر و رضایت بخشی داشته باشند. با این حال، مانند تمام فناوری‌ها، سمعک‌ها می‌توانند - و احتمالاً - هر از گاهی دچار اختلال شوند. علائم رایج سمعک های وایر عبارتند از:
  • بدون صدا
  • صداهای کم
  • صدای متناوب
  • بازخورد، مانند ایستا یا سوت زدن
اگر سمعک شما یکی از مشکلات ذکر شده را دارد، قبل از تماس با شنوایی شناس خود، ترفندهای عیب یابی آسان در خانه را امتحان کنید.
تعمیرات تخصصی سمعک نکات رایج عیب یابی
اگر سمعک شما آنطور که باید کار نمی کند، قبل از تماس با متخصص شنوایی یا تعمیرگاه، مراحل زیر را در نظر بگیرید: کلید روشن/خاموش را بررسی کنید: باور کنید یا نه، اما گاهی اوقات تنها مشکل سمعک خاموش بودن آن است. گاهی اوقات دستکاری انگشتان می تواند به طور تصادفی سمعک را خاموش کند و باعث می شود کسانی که آن را پوشیده اند تصور کنند که دیگر صدا را منتشر نکرده اند. صدا را بررسی کنید: درست مانند کلید یا دکمه روشن/خاموش، گاهی اوقات کنترل صدا ممکن است بالا یا پایین شود. اگر صدا در سطح مناسب نباشد، سمعک ممکن است صدای کمی تولید کند (حجم کم) یا بازخوردی مانند سوت (صدای زیاد) منتشر کند. باتری را بررسی کنید: موقعیت و سطح باتری اجزای مهمی برای عملکرد صحیح سمعک هستند. اگر باتری ها جابجا شوند یا به اشتباه وارد شوند، سمعک ممکن است صدای کم یا متناوب تولید کند. اطمینان حاصل کنید که قدرت باتری ها را نیز تست کنید. باتری هایی که تقریباً از بین رفته اند صداهای کم یا متناوب تولید می کنند. لوله را بررسی کنید: اگر از سمعک پشت گوش استفاده می کنید، حتما لوله را چک کنید. پس از مدت زمان طولانی، لوله می تواند مقداری سایش و پارگی را تحمل کند. این آسیب می تواند باعث بازخورد و سایر تداخل صدا شود.
به دنبال کمک حرفه ای
اگر هیچ یک از نکات عیب یابی سمعک را برطرف نکرد، مهم است که با شنوایی شناس تماس بگیرید. آنها قادر خواهند بود تشخیص دهند که چه مشکلی در سمعک وجود دارد. پس از تشخیص مشکل، شنوایی شناس نیز تعیین می کند که آیا کمک ها را تعمیر کند یا به طور کلی آنها را تعویض کند. سمعک هایی که بیش از پنج سال قدیمی هستند یا به شدت آسیب دیده اند ممکن است نیاز به تعویض داشته باشند، در حالی که دستگاه های جدیدتر با تعمیر آسان تر ممکن است در مطب تعمیر شوند! تعمیر یا تعویض سمعک معیوب شامل موارد زیر است: خدمات شامل تعویض معمولی فیلترها و لوازم جانبی قالب برای جایگزینی گوش اصلاح قالب های گوش به دلایل راحتی و آکوستیک تنظیم جزئی تنظیمات سمعک برخی از کلینیک های تریاژ را ارائه می دهند که شامل موارد زیر است: تریاژ برای ارزیابی مجدد نیاز به سمعک ارزیابی مجدد شنوایی برای افرادی که سمعک های قدیمی دارند ارزیابی مجدد شنوایی برای افرادی که نیازهای شنوایی آنها تغییر کرده است تنظیم جزئی تنظیمات سمعک علامت گذاری و ارجاع برای مدیریت بیشتر اقدامات پیشگیرانه صرف چند دقیقه در روز برای تمیز کردن سمعک می تواند طول عمر آنها را افزایش داده و آنها را بدون مشکل نگه دارد. اگر نشانه‌هایی از آسیب دیدید یا سمعک‌های شما بیش از سه یا چهار سال از عمرشان گذشته است، ممکن است وقت آن رسیده باشد که دستگاه‌های جدید را در نظر بگیرید. در غیر این صورت، تلاش برای تعمیر سمعک در خانه هر زمان که مشکلات کوچکی پیش آمد، ارزش آن را دارد.
شنوایی سنجی و سمعک فراشنوا
تجویز انواع سمعک های نامریی، داخل گوشی و پشت گوشی ریک با تکنولوژی هوشمند در مرکز فراشنوا انجام می شود. جهت مشاوره تلفنی و آنلاین با شماره های زیر با ما در ارتباط باشید: 09105241071(مشاوره آنلاین) 02188949368 اینستاگرام جهت مشاهده نتایج درمان: Samak_farashenava (سمعک فراشنوا)

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.


09105241071
تماس با ما