سمعک و گوشی های موبایل :: آیا به دنبال گوشی سازگار با سمعک هستید؟ پیدا کردن بهترین تلفن برای شما به عوامل مختلفی بستگی دارد: آیا به دنبال تلفن همراه هستید یا تلفن ثابت؟ آیا کاربر مکرر یا نادر تلفن هستید؟ آیا اختلال شنوایی شما خفیف، متوسط یا شدید است؟
سمعک و گوشی هوشمند
همه گوشیهای هوشمند باید با سمعک (HAC) سازگار باشند.
از آنجایی که فناوری همیشه در حال تغییر است، توصیه میکنیم با متخصص مراقبتهای شنوایی خود همکاری کنید که احتمالاً میتواند گزینههایی را برای شما پیشنهاد کند و حتی به شما در تنظیم اتصال تلفن همراه با سمعک کمک کند.
همچنین، برنامهریزی کنید که هنگام خرید گوشیهای مختلف را امتحان کنید و مدلهای مختلف را آزمایش کنید تا ببینید کدام یک برای شما بهتر عمل میکند.
این روزها، تلفنهای همراه – که به نامهای تلفن هوشمند، تلفنهای بیسیم یا تلفن همراه نیز شناخته میشوند – رایجترین نوع گوشیهایی هستند که خریداری میشوند. مدلها و ویژگیهای جدید دائماً در حال تغییر هستند و خوشبختانه FCC همه آنها را ملزم میکند که با سمعک سازگار باشند (معروف به HAC).
گوشیهای هوشمند برای کمشنوایی خفیف یا متوسط
اگر کمشنوایی خفیف یا متوسط دارید (بیشتر افراد مبتلا به کمشنوایی مرتبط با سن، در این دسته قرار میگیرند)، خوششانس هستید: احتمالاً برای استفاده از سمعک خود با تلفن نیازی به انجام کار خاصی ندارید. به لطف فناوری معروف به “کوپلینگ صوتی”.
به زبان ساده، این عبارت به این معنی است که شما به طور معمول از گوشی استفاده میکنید و میکروفون سمعک شما به طور خودکار صدایی که از گوشی میآید را دریافت میکند. همچنین ممکن است مقداری نویز پسزمینه را دریافت کند.
هنگام خرید تلفن، به دنبال چیزی باشید که بهعنوان امتیاز M برای سازگاری با سمعک شناخته میشود. امتیاز M بین 1 تا 4 است که 4 بهترین سازگاری است.
رتبه بالاتر به معنای نویز و بازخورد کمتر حواسپرتی است، اما برخی از نویزهای ناخواسته همچنان ممکن است. M3 شاید رایجترین رتبهبندی باشد برای مثال، همه آیفونهای موجود در بازار در این محدوده رتبهبندی میشوند.
گوشیهای هوشمند برای کمشنوایی شدید (اگر سیگنال واقعاً واضح میخواهید)
اگر کمشنوایی شدیدتری دارید – یا زیاد از تلفن استفاده میکنید و/یا سیگنال واقعاً واضح میخواهید – باید مطمئن شوید که “تلکویل” در سمعک شما روشن است.
تله کویل صدا را بدون استفاده از میکروفون به پردازنده سمعک هدایت میکند. میتواند نسبت سیگنال به نویز را بهبود بخشد و درعینحال پتانسیل بازخورد را از بین ببرد.
تله کویل شما ممکن است به طور خودکار روشن شود یا ممکن است از شما بخواهد که بهصورت دستی به حالت تله کویل یا “T” بروید. برای جزئیات بیشتر از ارائهدهنده مراقبتهای بهداشتی شنوایی خود راهنمایی بخواهید.
این چیزی است که شما میخواهید هنگام آزمایش تلفنهای مختلف نیز آن را آزمایش کنید. اگر قصد دارید از ویژگی تله کویل استفاده کنید، به دنبال چیزی باشید که بهعنوان رتبهبندی T برای سازگاری با سمعک شناخته میشود. رتبه T نیز از 1 تا 4 متغیر است که 4 بهترین است. بسیاری از تلفنهای همراه امروزی T4 هستند.
آیا همه گوشیهای هوشمند مدرن با سمعک سازگار هستند
خبر خوب این است که همه گوشیهای هوشمندی که امروزه ساخته میشوند باید با سمعک (HAC) سازگار باشند. این به دلیل قوانین FCC است، اما دقیقاً به چه معناست؟ به طور مؤثر، تلفنهای سازگار دارای سیمپیچ کوچکی به نام حلقه شنوایی خواهند بود.
همچنین در تنظیمات بسیاری از تلفنهای همراه به آن بهعنوان تله کویل اشاره میشود. کاری که این کار انجام میدهد تولید میدان مغناطیسی است که صدا را ثبت کرده و به سمعک شما منتقل میکند.در نتیجه، هنگام برقراری تماس تلفنی، میتوانید صدای تماسگیرنده را بسیار واضحتر از زمانی که تلفن همراه وجود نداشته باشد بشنوید.
چگونه بفهمیم تلفن همراه با سمعک شما سازگار است یا خیر؟
اگر در چند سال گذشته گوشی خریداری کردهاید، بهاحتمال زیاد با سمعک سازگار است. بااینحال، اگر یک تلفن قدیمی دارید و میخواهید بررسی کنید که آیا میتوان از آن با سمعک استفاده کرد، چه؟
نمیتوانیم خلاصه دقیقی از کارهایی که باید انجام دهید ارائه دهیم، زیرا بسته به تلفنی که دارید و سیستم عاملی که استفاده میکند میتواند کمی متفاوت باشد.
بااینحال، معمولاً میتوانید با رفتن به برنامه تنظیمات گوشی خود و مشاهده منوی دسترسی، تنظیمات مناسب را پیدا کنید. در اینجا، میتوانید در میان گزینهها پیمایش کنید و به دنبال گزینهای بگردید که دارای برچسب سازگاری با سمعک یا دستگاههای شنوایی است.
اگر در پیداکردن این تنظیمات مشکل دارید، همیشه میتوانید آنها را جستجو کنید. از طرف دیگر، هنگام مراجعه به گوش و حلق و بینی، تلفن همراه خود را همراه داشته باشید و از آنها کمک بخواهید.
چگونه میتوانید تلفن همراه خود را برای استفاده با سمعک تنظیم کنید؟
خوشحال خواهید شد که بدانید این فرآیند بسیار سادهتر از آن چیزی است که ممکن است به نظر برسد. این سه مرحله تمام چیزی است که لازم است:
تنظیم حلقه شنوایی را در سمعک خود فعال کنید – اگر نمیدانید چگونه این کار را انجام دهید، گوش و حلق و بینی شما به شما نشان میدهد. معمولاً به آسانی تکان دادن یک سوئیچ کوچک یا فشار دادن یک دکمه است.
همین تنظیم را در تلفن خود فعال کنید – این کار را میتوان با دنبالکردن مراحل ذکر شده در قبل انجام داد و سپس تنظیمات را روشن کرد.
در نهایت، تلفن خود را نزدیک سمعک خود قرار میدهید تا بهترین اتصال را داشته باشید و از تماسهای تلفنی واضحتر لذت ببرید.
این ایده خوبی است که همیشه تنظیمات تله کویل را روی تلفن همراه خود روشن کنید. بهاینترتیب، هر زمان که تماسی دریافت کردید یا تماس برقرار کردید، تنها کاری که باید انجام دهید این است که تنظیمات سمعک خود را فعال کنید.
آیا سمعک بلوتوث میتواند به تلفن همراه متصل شود؟
بله، این روش دیگری است که در آن سمعک با دستگاههای تلفن همراه سازگار است. اگر سمعک با قابلیت بلوتوث دارید، میتوانید آن را با گوشی خود جفت کنید. از اینجا میتوانید موسیقی یا صداهای دیگر را مستقیماً از طریق سمعک از طریق تلفن همراه خود پخش کنید.
برخی از تولیدکنندگان سمعک نیز برنامههایی دارند که میتوانید آنها را دانلود کنید تا تنظیمات سمعک بیشتری را از تلفن همراه خود کنترل کنید.
تجربه کمشنوایی میتواند زمان چالش برانگیزی برای شما در زندگی باشد، بنابراین به شما کمک میکند تا به چیزی دست پیدا کنید که میتواند آن را بهبود بخشد. سمعک دقیقاً این کار را انجام میدهد و این واقعیت که میتوانید آنها را به تلفن همراه خود وصل کنید آنها را راحتتر میکند.
شنوایی سنجی و سمعک فراشنوا
کلینیک فراشنوا با استفاده از جدیدترین تجهیزات و متخصصین مجرب در زمینه شنوایی اطفال، تجویز سمعک و وزوز گوش سعی بر ارایه بهترین خدمات در تمامی زمینه های شنوایی می باشد.
جهت مشاوره تلفنی و آنلاین با شماره های زیر با ما در ارتباط باشید:
09105241071(مشاوره آنلاین)
02188958823
02188949368
اینستاگرام جهت مشاهده نتایج درمان:
Samak_farashenava (سمعک فراشنوا)
2 دیدگاه دربارهٔ «سمعک و گوشی های موبایل»
سلام بسیار عالی هست .فقط در مورد قیمت توضیح ندادین
سلام
ممنون لطف دارید
قیمت سمعک ها متفاوته و بسته به تکنولوژی و سال تولید فرق می کند.
برای اطلاع از قیمت سمعک مورد نظرتون یا مشاوره با شماره های فراشنوا تماس بگیرید:
02188949368
02188958823