سمعک SIYA اتیکن

سمعک SIYA اتیکن
.

سمعک های سیا SIYA اتیکن

.

یکی از جدیدترین سمعک های برند اتیکن که در سال 2020-2019 معرفی شد سمعک سیا SIYA اتیکن نام دارد. سمعک سیا دارای 2 رده می باشد که شامل سیا یک و سیا دو می باشد که رده 1 دارای کیفیت و امکانات تنظیمی بیشتری می باشد.

سمعک سیا از جدیدترین تکنولوژی Velox(شبیه ساز مغز یا BrainHearing) استفاده شده است که در آن صدا با کیفیت ترین حالت و همانند مغز انسان پردازش و درک می شود. از این رو صدا به صورت کاملا طبیعی همانند افراد نرمال شنیده می شود.

مختصری از ویژگی های قابل توجه سمعک سیا Siya اتیکن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

*امکان ارتباط دو گوشی بین دو سمعک سیا و انتقال اطلاعات پردازش شده شنوایی با یکدیگر

*برنامه های قوی کاهش نویز

*افزایش رزولیشن صدا (50برابر بیشتر نسبت به مدل های قدیمی)

*تمرکز بر چندین گوینده در محیط های ساکت و شلوغ

*پردازش صدا در چندین کانال پردازشی و ...

سبب می شود بیمار هیچ صدایی را ازدست ندهد و بهترین درک در تمامی محیط ها را داشته باشد.

همچنین از دیگر ویژگی های سمعک SYA اتیکن توانایی دریافت اطلاعات از پشت سر می باشد. در سمعک های قدیمی سمعک در دریافت صداهای که روبه روی فرد بود هیچ مشکلی نداشت اما در صداهای پشت سر ناتوان بود.

بنابراین در این سمعک با ویژگی دریافت صدا به صورت 360 درجه دیگر هیچ صدایی را از دست نمی دهید.

تجربه نویسنده: در تجویز این سمعک برای بیماران مختلف به جرات می توان گفت تمامی بیماران رضایت کامل داشتند و در همان جلسه اول بیمار نسبت به صدای سمعک سازش پیدا کرد.

.

چرا سمعک سیا اتیکن را برای استفاده و جبران کم شنوایی تهیه کنیم؟

توضیح کامل درباره سمعک سیا اتیکن Siya:

.

برند اتیکن در سال 2019 از سمعک سیا که جزء جدیدترین سمعک های این برند می باشد رونمایی کرد. سمعک سیا SYA اتیکن دارای تمامی مدل های 100درصد نامرئی، داخل گوشی، پشت گوشی و سمعک ریک می باشد.

در سمعک های نامرئی این مدل قطعات سمعک دارای اندازه ی کوچک و ظریف می باشند که امکان ساخت سمعک 100% نامریی فراهم شده است. 

*توجه: هر دو رده سمعک سیا(سیا1 و سیا2) دارای انواع مدل های نامریی(صفحه مشکی)، داخل گوشی، پشت گوشی و ریک می باشند و تنها در تکنولوژی و امکانات متفاوت می باشند). به این صورت که سمعک سیا یک دارای 10 باند پردازشی و سمعک سیا دو دارای 8 باند پردازشی و هر دو مدل دارای 48 کانال پردازشی صدا می باشند.

سمعک SIYA اتیکن .

از ویژگی های سمعک سیا اتیکن می توان به بلوتوث 2.4 گیگاهرتز اشاره کرد که این ویژگی در کاهش مصرف باتری برای ایجاد ارتباط با سمعک گوش دیگر یا سایر وسایل صوتی تصویری نقش مهمی دارد.

در مقالات قبلی گفته شد که در سمعک های جدید اتیکن از پردازش Brain Hearing استفاده می شود.

این ویژگی در طبیعی بودن صدا و افزایش کیفیت صدا نقش مهمی دارد.

پردازش Brain Hearing به معنی پردازش و عملکرد سمعک شبیه به پردازش مغز انسان در مواجهه با صدا گفته می شود.

مشکلی که در سمعک های قدیمی وجود داشت و بیماران شکایت داشتند طبیعی نبودن صدا بود که این امر به دلیل سرعت کم پردازش سمعک یا تاخیر بیش از حد سمعک می باشد.

اما در سمعک های جدید اتیکن از جمله سمعک سیا  از پلت فرم فوق سریع Velox استفاده شده است) این platform در سمعک های OPN نیز استفاده شده است که در مقایسه با سمعک های دیگر، بیشترین موفقیت و کارامدی را کسب کرده است).

امکان ساخت سمعک ریک با اندازه بسیار کوچک به طوری که رسیور در داخل کانال گوش و خود سمعک در پشت گوش قرار می گیرد. در این حالت تنها سیم نازک رسیور برروی گوش قابل مشاهده است. بنابراین می توان این مدل از سمعک را جزء سمعک های نامریی پشت گوشی به شمار اورد و برای افرادی که قادر به استفاده از سمعک داخل گوشی نامرئی نمی باشند بهترین گزینه است(دلایلی مانند بیمار با سن بالا، نوع و میزان کم شنوایی بیمار، باریک بودن کانال گوش، عدم توانایی نگهداری سمعک و...)

.

مزایای platform ولوکس در سمعک سیا

.

* افزایش رزولیشن در پردازش صدا

( تفکیک و پردازش فرکانسی صداهای وارد شده به سمعک 50 بار سریعتر و با کیفیت تر از سمعک های قدیمی در سمعک سیا انجام می شود که سبب طبیعی بودن صدا همراه با وضوح صدا می شود)

*امکان تمرکز بر روی گفتار یا صدای محیط در موقعیت های شنیداری پرسروصدا با استفاده از تکنولوژی LX

(تکنولوژی ال ایکس در سمعک سیا به معنی جهت یابی اداپتیو چندباند است به این صورت که این تکنولوژی ویژگی جهت یابی و توجه همزمان سمعک بر روی چند منبع صوتی را فراهم می کند که بیمار هیچ صدایی را در محیط اطراف از دست ندهد. در واقع تمرکز اصلی بر روی صداهای روبه رو همراه با آگاهی از تمامی صداهای اطراف همانند عملکرد طبیعی شنوایی )

* وجود برنامه های کاهش نویز

(وجود چندین برنامه کاهش نویز محیط، برنامه کاهش نویز بین کلمات گفتاری، برنامه کاهش نویز گذرا و آزاردهنده سبب تجربه شنیدن راحت در موقعیت های سخت شنیداری و حتی در حضور نویزهای شدید برای بیمار می شود)

*ارتباط دقیق تر و پایدارتر با گوشی های همراه از طریق بلوتوث 2.4 گیگاهرتز

(امکان اتصال مستقیم(بدون هیچ رابطی) 

* امکان تغییر ولوم صدا یا برنامه های سمعک با استفاده از برنامه بر روی موبایل

(در سمعک های پشت گوشی و ریک سیا یک و سیا دو امکان تغییر قدرت صدا، برنامه های سمعک، اطلاع از محل سمعک در صورت گم شدن، میزان باتری سمعک از طریق نصب برنامه Oticon on بر روی گوشی همراه وجود دارد.) . *توجه مهم:  سمعک های داخل گوشی و نامریی سیا یک و سیا دو امکان اتصال به موبایل به طور مستقیم یا از طریق نصب برنامه وجود ندارد. به طور کلی تمامی سمعک های داخل گوشی و نامریی فاقد سیستم بلوتوث و وایرلس می باشد. *توجه مهم: جدیدترین سمعک داخل گوشی و نامریی اتیکن دانمارک به نام سمعک اون Own به دلیل داشتن سیستم وایرلس و بلوتوث امکان اتصال به موبایل فراهم شده است. سمعک Own را می توان جزء اولین سمعک های داخل گوشی و نامریی که امکان اتصال مستقیم به گوشی موبایل را دارند درنظر گرفت.

*توجه مهم: ویژگی هایی که برای سمعک سیا یک و سیا دو بیان شده است جزء جدیدترین امکانات در سمعک ها می باشد و در سمعک های قدیمی پردازش شبیه به این وجود ندارد. همچنین پردازش در سمعک های جدیدتر همین سیستم اما با ظرافت و کیفیت بهتر می باشد.

سمعک SIYA اتیکن

.

سایر ویژگی های سمعک سیا

*استفاده از باتری قابل شارژ یا استفاده از شارژر سمعک

*امکان اتصال سمعک به اینترنت جهت استفاده راحت تر از سمعک با سایر وسایل

*توانایی اتصال به میکروفون های خارجی( connect clip)  بخصوص برای کودکان با کم شنوایی در کلاس های درس یا سایر افراد در جلسات مهم اداری

*وجود برنامه وزوز گوش در سمعک که مناسب بیماران با وزوز گوش می باشد و به نوعی می توان سمعک را جزء یکی از درمان های وزوزگوش نام برد.

.

پس به طور کلی می توان گفت سمعک Siya اتیکن از چندین نظر از دیگر سمعک ها برتری دارد:

*بالاترین سرعت پردازش (50 بار سریعتر از دیگر تکنولوژی های سمعک) و پردازش صدا در 48 کانال فرکانسی مستقل

*بالاترین رزولیشن صدا و دریافت جزئی ترین صداها به ویژه آواهای گفتاری

*پیشرفته ترین برنامه های کاهش نویز (حذف و کاهش نویزهای ناگهانی، نویز بین کلمات با هدف راحتی درک گفتار)

سمعک SYA اتیکن برای تمام گروههای سنی و انواع افت های شنوایی(از کم شنوایی ملایم تا کم شنوایی شدید رو به عمیق) مناسب و رضایت بخش می باشند.

.
پرسش و پاسخ بیماران در مورد سمعک های سیا اتیکن
*آیا قابلیت ساخت سمعک صددرصد نامریی در مدل سیا وجود دارد؟  بله. در رده های سیا و بالاتر سمعک های داخل گوشی با صفحه و درب باتری مشکی و قطعات کوچکتر وجود دارد. رنگ مشکی سبب می شود که زمانی که سمعک در عمق کانال گوش قرار می گیرد به دلیل رنگ تیره به صورت کاملا نامشخص و مخفی باشد. توجه داشته باشید برای ساخت مدل های نامریی و غیرقابل دید علاوه بر انتخاب سمعک نامریی باید کانال گوش بیمار نیز به اندازه کافی دارای فضای مناسب برای قراردادن قطعات و جاگذاری عمقی سمعک باشد. *قیمت سمعک سیا یک و سمعک سیا دو چقدر است؟  همانطور که قبلا گفته شد سیا یک دارای رده بالاتر و خودبه خود قیمت بالاتری نسبت به سیا دو می باشد. قیمت سمعک سیا یک در حدود 10 میلیون تومان و سمعک سیادو در حدود 6 تا  میلیون تومان می باشد. اما بهتر است برای اطلاعات دقیق قیمتی با مشاوران فراشنوا تماس حاصل فرمایید. *آیا سمعک سیا یک و دو برای بیماران با افت شدید و عمیق نیز قابل استفاده می باشند؟  سمعک سیا یک و سیادو برای افت های شنوایی ملایم تا شدید مناسب می باشند و نهایت محدوده پوشش آنها تا 105 می باشد و اگر محدوده شنوایی بیمار بیشتر از 105 یا شدید باشد سمعک قدرت کافی برای پوشش و تقویت صدا را ندارد. *امکان ارتباط سمعک با موبایل در سمعک سیا وجود دارد؟ بله. در سمعک سیا و بالاتر این امکان در سمعک ها وجود دارد. به دلیل سیستم وایرلس 2.4Ghz این ویژگی با حفظ ارتباط قوی، بدون قطعی و انتقال سریع اطلاعات بین سمعک و موبایل یا سایر وسایل صوتی و تصویری انجام می شود. توجه داشته باشید در گوشی های آیفون به صورت مستقیم و بدون هیچ گونه رابطی سمعک به موبایل وصل می شود. اما در گوشی های اندرویید باید حتما از رابط مخصوص سمعک استفاده شود. *آیا ویژگی کراس در سمعک سیا1 و سیا2 وجود دارد؟  بله. در سمعک سیا1 و سیا2 همانند سمعک روبی1 و روبی2 امکان استفاده به صورت کراس وجود دارد. در واقع کراس برای افرادی استفاده می شود که به دلیل افت یک طرفه در جهت یابی مشکل دارند و با استفاده از سمعک های کراس می توانند اطلاعات سمت ناشنوا را به سمت کم شنوا یا سالم منتقل کنند و بیمار بتواند به راحتی از اطلاعات دو سمت خود بهره ببرد. .
کلینیک شنوایی و سمعک فراشنوا

تجویز انواع سمعک های گروه اتیکن و سایر برندهای درجه اول در مدل های 100درصد نامریی، پشت گوشی و پشت گوشی ریک توسط متخصصین با سابقه کلینیک فراشنوا انجام می شود. همچنین تجویز جدیدترین سمعک های ماسکر دار مخصوص وزوز گوش به همراه سایر روش های درمانی نظیر صدادرمانی با دستگاه، تحریک الکتریکی جریان مستقیم و متناوب، موسیقی درمانی، لیزر درمانی و ... در این مرکز انجام می شود.

برای ارتباط و کسب اطلاعات بیشتر با متخصصین سمعک فراشنوا تماس حاصل فرمایید: 02188949368 02188958823 09105241071 برای مشاهده نتایج تجویز انواع سمعک و درمان های وزوز گوش به پیج فراشنوا در اینستاگرام مراجعه فرمایید: Samak_Farashenava@ کانال علمی تلگرام مرکز فراشنوا: https://t.me/farashenava

دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.