.
انواع سمعک در دو نوع پایه ای و سبک های مختلف وجود دارد. در اینجا چگونگی یافتن سبک مناسب برای شما آورده شده است.
یافتن سبک ها و انواع مناسب بر اساس اندازه برای شما به درجه کم شنوایی، ترجیحات سبک زندگی و نگرانی های زیبایی شناختی بستگی دارد.
برای اطلاع بیشتر در مورد انواع آن ادامه مقاله را مطالعه فرمایید.
به عنوان نقطه شروع، دو نوع اساسی وجود دارد:
مدل های داخل گوش (ITE)
مدل های پشت گوش (BTE)
مدل های داخل گوشی از نمونه هایی می باشند که برای برقراری ارتباط شنیداری توسط افرادی که دچار کمشنوایی هستند استفاده می گردد. این نوع ها معمولاً به شکل سفارشی تولید شده و با توجه به رنگ پوست هر فرد تولید می گردد.
در حالت کلی مدل های داخل گوش دارای چهار دسته هستند که آنها میتوان به نامرئی داخل کانال، کاملا داخل کانال، داخل کانال و داخل گوش دسته بندی کرد.
این مدل ها به صورت کاملا سفارشی ساخته می شوند و ویژگی های خاصی مانند کنترل صدا و تغییر برنامه در آن ها وجود دارد.
این نوع ها برای افرادی که دچار کمشنوایی ملایم تا متوسط و شدید هستند گزینه مناسبی است.
مدل های IIC و CIC کوچکترین و ریزترین مدل های موجود هستند.
مدل های IIC ( نامرئی در کانال) همانگونه توصیف شده اند، عملاً قابل مشاهده نیستند.
یک فرد بیمار این مدل ها را بسیار عمیق در گوش قرار می دهد و باید آنها را با کشیدن یک نخ کوچک کششی خارج کرد.
CIC ( کاملاً در کانال) بسیار شبیه هستند مدل های IIC هستند، اما خیلی عمیق در گوش نمی نشینند.
این مدل ها معمولاً برای افرادی که کم شنوایی خفیف تا متوسط دارند مناسب است.
این مدل ها به دلیل کوچک بودن، معمولاً با هیچ کنترل دستی ای مانند دکمه های تنظیم صدا یا برنامه، همراه نیستند.
مزایا:
معایب:
این مدل ها دارای اندازه بزرگتر هستند که برای کمشنوایی های شدید، مناسب ترین گزینه است.
مدل های ITC در قسمت پایین حفره لاله ی گوش خارجی قرار می گیرند و باعث راحتی در استفاده می شوند.
از آنجا که اندازه آنها کمی بیشتر از مدل IIC و CIC است، عمر باتری آنها کمی بیشتر است و می توانند طیف وسیعی از افت شنوایی را پوشش دهند.
اندازه آنها همچنین این امکان را می دهد در صورت تمایل، از ویژگی های دیگری مانند میکروفن های جهت دار برای درک بهتر در محیط های پر سر و صدا و کنترل های دستی مانند دکمه ولوم برخوردار شوند.
مزایای:
معایب:
این مدل ها برخلاف سایر مدل های موجود در بازار صدا را به صورت لرزشی به گوش انتقال می دهد و دارای مدل های مختلفی مانند عینکی یا تل باند می باشد.
این مدل ها شبیه مدل های ITC هستند و از طرح های نیمه پوسته ای که نصف حفره لاله گوش خارجی را پر می کنند تا طرح های پوسته کامل که تقریباً کل حفره لاله گوش خارجی را پر می کند، متغیر هستند.
مانند مدل هایITC ، طراحی های Low-profile به اندازه کافی بزرگ هستند، در نتیجه می توانند از میکروفن های جهت دار و کنترل های دستی، مانند دکمه پیچی ولوم و یک دکمه فشاری برای تغییر برنامه استفاده کنند.
اندازه این مدل ها برای افرادی که دارای اختلال در مهارت های دستی هستند، مطلوب است، زیرا مدیریت آن نسبت به اندازه های کوچکتر آسان تر است.
مزایا:
معایب:
محل دقیق قرارگیری مدل پشت گوشی در پشت لاله گوش می باشد که از طریق لوله یا سیمی به قالب گوش وصل میگردد. قالب درون مجرای گوش خارجی قرار می گیرد
مدل های پایه پشت گوشی شامل قطعات الکترونیکی و یا کنترل ها و همچنین میکروفون و باتری هستند که در برخی مواقع بلندگو یا رسیور نیز ممکن است داخل آن قرار بگیرد.
این مدل ها که جز رایجترین مدل های پشت گوشی می باشند معمولاً به وسیله افرادی که فعالیت زیادی در جامعه دارند استفاده میشود و جز کوچکترین مدل های موجود در بازار می باشند.
لازم به ذکر است که مدل پشت گوشی و یا داخل گوشی در نوع صدا و همچنین کیفیت هیچ تفاوتی با همدیگر ندارند.
مدل های پشت گوشی امروزه کوچک هستند. در واقع مدل پشت گوشی یک جسم دو قسمتی می باشد و ساختار آن به گونه ای است که معمولاً میکروفون و قطعات الکترونیکی در داخل یک قاب موزی شکل نصب می شود که معمولاً در زمان گذشته رسیور نیز داخل قاب samak نصب میشد.
در نوع دوم مدل های پشت گوشی به جای استفاده از قالب از یک شلنگ بسیار نازک با مولد های گنبدی استفاده میشود که معمولاً اندازه این مدل از مدل های پشت گوشی در مقایسه با نوع اول کوچکترمی باشد.
این مدل بسته به سازنده به طور معمول به عنوان رسیور در گوش (RITE) یا رسیور در کانال (RIC) شناخته می شود.
اما در اصل منظور این اصطلاحات یکی است و به یک مدل با تجویز باز که بلندگو را به جای بدنه اصلی آن، در یک پروب قابل جای گذاری در گوش قرار می دهند، اطلاق می شود.
به عبارت دیگر، بلندگو در مجرای گوش قرار می گیرد، اما میکروفون و پردازنده در یک قاب کوچک در پشت گوش قرار می گیرند.
این قسمت ها توسط یک سیم نازک به هم متصل می شوند.
این مدل ها دارای کیفیت صدای بالاتر از حد متوسط هستند و توسط تولیدکنندگان بزرگ ساخته می شوند.
اگر این مدل ها آسیب ببینند، اغلب می توان قسمت بلندگو که در گوش قرار می گیرد را، به جای اینکه برای تعمیر به کارگاه فرستاده شود، در کیلینک های شنوایی جایگزین کرد.
مزایا:
معایب:
مدل های BTE که همراه با قالب گوش می باشند می توانند متناسب با هر نوع کم شنوایی از ملایم تا عمیق باشند.
شکل این مدل ها از فضای پشت گوش خارجی پیروی می کند و به طور کلی می تواند ویژگی ها، کنترل ها و اندازه باتری را بیش از انواع samak دیگر در خود جای دهد.
معمولاً برای کودکان از BTE همراه با قالب استفاده می شود زیرا در صورت لزوم می توان آن را دوباره برنامه ریزی کرد و با رشد کودک می توان قالب را جایگزین کرد.
مزایا:
معایب:
انواع سمعک بر اساس تکنولوژی به 4 دسته تقسیم می شوند:
یکی از بزرگترین تفاوتهای سمعک این است که دستگاه به فناوری آنالوگ یا دیجیتال متکی است.
samak های آنالوگ گذشته ی samak های دیجیتالی رایجی است که اکنون در دسترس است.
اگرچه ممکن است "قدیمی تر" باشند ، اما هنوز بسیاری از ویژگی های سودمند مدل های آنالوگ وجود دارد.
سمعک های آنالوگ و دیجیتال اجزای مشابهی دارند و عملکرد اصلی آنها یکسان است: تقویت امواج صوتی ای که سلول های مویی موجود در گوش آنها را دریافت کرده اند.
هر دو نوع مدل از میکروفون استفاده می کنند و برای تقویت صدا به مدارها متکی هستند.
هر دو نوع با باتری کار می کنند و برای رساندن صدا به گوش از رسیور استفاده می کنند. تفاوت این دو دستگاه در نحوه تقویت اصوات است.
مدل های آنالوگ از میکروفن، پیش تقویت کننده، پردازنده، تقویت کننده و رسیور تشکیل شده اند. در حین پردازش آنالوگ ، میکروفون سیگنالهای ورودی صوتی را به سیگنالهای ورودی الکتریکی تبدیل می کند.
پیش تقویت کننده سیگنال های ورودی الکتریکی را تقویت می کند و پردازنده به صورت طیفی میانگین پاسخ فرکانسی را شکل می دهد.
پس از شکل دادن طیفی، تقویت کننده سیگنالهای الکتریکی را تقویت می کند، سپس توسط رسیور به سیگنال های خروجی صوتی تبدیل می شود.
مدل های آنالوگ باعث بلندتر شدن امواج صوتی می شوند. این مدل ها اساساً همه صداها (به عنوان مثال گفتار و سر و صدا) را به یک شکل تقویت می کنند.
برخی از مدل های آنالوگ قابل برنامه ریزی هستند. آنها دارای یک میکروچیپ هستند که به شما امکان می دهد تنظیمات برای محیط های مختلف گوش دادن، مانند یک مکان ساکت، کتابخانه، یا در یک مکان پر سر و صدا مانند رستوران، یا در یک منطقه بزرگ مانند زمین فوتبال، را برنامه ریزی کنید.
تنظیمات برنامه به میزان کاهش شنوایی فرد، درک گفتار و آستانه تحمل صداهای بلندتر بستگی دارد.مدل های قابل برنامه ریزی آنالوگ می توانند چندین برنامه را برای محیط های مختلف ذخیره کنند.
با تغییر محیط گوش دادن، ممکن است با فشار دادن یک دکمه روی samak، تنظیمات آن تغییر کند.
امروزه مدل های آنالوگ کمتر و کمتر رایج هستند.
در حالی که صدا به طور مداوم با مدل های آنالوگ تقویت می شود، مدل های دیجیتال با تبدیل امواج صوتی به سیگنال های دیجیتال کار می کنند، این مدل ها صدا را پردازش و کپی می کنند که باعث شفاف سازی صدا می شود.
مدل های دیجیتال دارای برنامه هایی هستند که انعطاف پذیری بیشتری نسبت به مدل های آنالوگ دارند.
این مدل ها را می توان با یک تنظیم دقیق برنامه ریزی کرد تا به نوع منحصر به فرد شدت کم شنوایی کمک کند.
تمام مدل های دیجیتال قابل برنامه ریزی هستند. برخی از مدل های آنالوگ نیز گزینه های قابل برنامه ریزی دارند.
برنامه ریزی و تنظیم در سمعک دیجیتال و هوشمند یعنی چه؟
این به این معنی است که شنوایی شناس می تواند تنظیمات samak را برای کم شنوایی منحصر به فرد شما تغییر دهد.
همچنین به این معنی است که آنها می توانند آن را طوری تنظیم کنند که بتوانید صداهایی را که می خواهید در محیط روزمره خود بشنوید.
برنامه سمعک و عملکرد آن در محیط های مختلف چیست؟
برای کمک به شما که در هر شرایطی بهترین صدا را بشنوید، مدل های دیجیتال دارای تعدادی برنامه هستند (که بعضاً به آنها تنظیمات یا پیش فرض می گویند) که می توانید در حالی که samak خود را به کار می گیرید، خودتان آنها را انتخاب کنید.
بنابراین، ممکن است از شنوایی شناس خود بخواهید که برنامه موسیقی، برنامه مهمانی و یک برنامه تلفنی را در samak شما تنظیم کند. این شما هستید که تصمیم می گیرید کدام برنامه برای سبک زندگی شما مناسب تر می باشد.
در دوران مقدماتی، samak ها چیزی بیشتر از تقویت صدا نداشتند.
امروزه آن هاابزار پیچیده تری هستند که در آن تقویت با اشکال پیشرفته پردازش سیگنال برای تقویت گفتار، کاهش نویز، ورودی هایی برای مکان یابی سازگار با شرایط، لغو فیدبک، نظارت بر داده ها و ذخیره آنها و تجزیه و تحلیل محیط صوتی، و همچنین اتصال بی سیم آن ها با سایر سیستم های ارتباطی است.
samak از اولین دستگاه های دهه 1990 گرفته تا فناوری های ابتکاری مجهز به هوش مصنوعی امروزی، مسیری طولانی را طی کرده است.
اما فقط در چند دهه گذشته موج واقعی تغییر شکل مدل های کاربردی و شیک، شروع به ظهور کرده است.
ایجاد پردازنده های دیجیتال پرسرعت که در مینی کامپیوترها استفاده می شد، دریچه ای برای پیشرفت مدل های دیجیتالی را کامل باز کرد.
این کامپیوترهای کوچک قادر به پردازش سیگنال های صوتی با سرعتی معادل یک آن بودند.
1995- اتیكن اولین samak دیجیتالی را تولید كرد.
اوتیكن در این سال پلتفرم مدل دیجیتال JUMP-1 را معرفی کرد، این اولین دستگاه دیجیتال در جهان بود. این مدل ها به 14 مرکز شنوایی سنجی مورد تایید در سراسر جهان فرستاده شدند تا بتوانند راه حل های دیجیتالی خود را برای بیماران کم شنوا ارائه کنند.
مدل های پشت گوشی (BTE) این مدل از نرم افزاری پشتیبانی می کردند که امکان برنامه ریزی مجدد را فراهم می کرد و سعی در استفاده از سیستم های مختلف پردازش سیگنال برای مدت زمان طولانی را داشت، تا امکان استفاده روزانه طبیعی را برای افراد فراهم کند.
به عنوان ابزاری برای کمک به شرایطی که نویز رقابتی وجود دارد، مدل های دیجیتال می توانند تقویت را در کانال های خاصی کاهش دهند.
به طور معمول، تقویت در کانالهایی که سود کمی برای درک کلی گفتار دارند کاهش می یابد.
این می تواند در کاهش نویز وارد شده از جلوی سر و نویز کلی اتاق مفید باشد.
تقویت کننده در مدل های دیجیتال مانند یک مغز کامپیوتری عمل می کند. وقتی گفتار و صوتی را که توسط میکروفون جذب می شود را پردازش می کند به رسیور در گوش شما می فرستد، این مدل های دیجیتال به همین سادگی صدا را بلندتر نمی کنند.
این همان کاری است که مدل های آنالوگ انجام می دهند. درعوض ، یک تقویت کننده مدل دیجیتال هوشمندانه عمل می کند تا تمام ظرایف و کیفیت های صدای طبیعی را متناسب با تنظیمات مختلف تقویت کند ، بنابراین می توانید آنها را به روشهای شخصی خودتان راحت کنترل کرده و لذت ببرید.
تکنولوژی باعث تغییر در تولید انواع محصولات شده است، یعنی با پیشرفت تکنولوژی ورژن یا نسخه جدیدی از این محصولات با نام samak های هوشمند به بازار عرضه شده است که دارای ویژگیهای بسیار منحصر به فرد خود است و بسیاری از مشکلات افرادی که دارای مشکل شنوایی هستند را حل کرده است.
در واقع ادغام تکنولوژی و samak، باعث بهبود عملکرد آن ها شده است.
مدل های هوشمند در مدلهای مختلفی مانند نامرئی پشت گوش یا RlC/RITE هستند که اکثر کسانی که دارای مشکل شنوایی هستند با وجود این محصولات بسیاری از مشکلات روزانه شان برای همیشه حل شده است.
کیفیت صدا در تکنولوژی هوشمند وایرلس این مدل ها بسیار خوب است. به طوریکه samak گوش راست و چپ به صورت یک سیستم مجزا عمل نمی کنند، بلکه هر دو صدای دریافتی را به صورت اشتراکی استفاده میکنند.
در واقع تصمیم گیری برای پردازش صدا برحسب اطلاعات ترکیبی دریافتی انجام میشود. مثلاً اگر samak راست بخواهد از حالت میکروفون استفاده کند، هر دو آن ها به صورت همزمان در حالت میکروفون قرار میگیرد.
یکی دیگر از مزیتهای مدل های هوشمند سرعت انتقال اطلاعات در حد نانو ثانیه می باشد. یکی دیگر از ویژگی های این محصولات بحث مکان یابی می باشد.
در واقع تنها چیزی که در دنیای واقعی باعث میشود تا منبع صدا را مکانیابی کنیم، بحث دریافت صدا به وسیله گوش ها می باشد.
به همین دلیل افرادی که کم شنوا هستند در بحث مکان یابی دچار سردرگمی میشوند و در این حالت مکانیابی برای آنها دشوار میشود.
ولی با وجود مدل هوشمند هیچ تفاوت زمانی ای در فردی که به صورت عادی صوت را دریافت میکند با فردی که دچار مشکل شنوایی است، وجود ندارد؛ به همین دلیل این محصولات در صورت تجویز پزشک میتواند مناسبترین گزینه برای رفع مشکلات روزانه افرادی باشد که با کم شنوایی مواجه هستند.
همچنین یکی دیگر از ویژگیهای مدل های هوشمند راحتی شنیداری می باشد.
در واقع تکنولوژی وایرلس استفاده شده در ساخت این محصولات باعث شده است تا این محصولات به گونهای تنظیم گردند که تغییر ولوم دریافت صدا در یک مدل باعث تنطیم خودکار مدل دیگر شود.
درنتیجه شما خیلی راحت می توانید با استفاده از این محصولات میزان ولوم دریافتی را کنترل نمایید.
خوشبختانه انواع سمعک مدرن یک راه حل محتاطانه برای کاهش شنوایی ارائه می دهند.
اگر نگران تأثیر دستگاه شنوایی بر ظاهر خود هستید، ممکن است بخواهید از انواع سمعک نامرئی استفاده کنید.
بسته بندی پیشرفته ترین تجهیزات و فناوری ها در دستگاه های کوچک، یک عملکرد خارق العاده و ظاهر طراحی ظریف را با همدیگر ترکیب می کنند.
آنقدر نامرئی که حتی فراموش می کنید که آن را داخل گوش خود قراره داده اید.
مدل های داخل گوش (ITE) تجربه شنیداری شما را بدون اینکه قابل مشاهده باشد بهبود می بخشند.
عوامل شخصی مختلفی مانند نوع و میزان کم شنوایی و همچنین اندازه و شکل مجرای گوش در تجویز مدل نامرئی تاثیرگذار هستند یعنی تجویز این نوع با سایر مدل ها کمی متفاوت است و این مدل باید به وسیله پزشک تجویز گردد.
همانطور که از اسم این محصول مشخص است این نوع ها مخفی هستند و دیگران نمیتوانند آن را ببینند.
در واقع مدل نامرئی را در عمق گوش قرار میدهند و مثل بقیه مدل ها از لحاظ تکنولوژی و محدوده پوشش دارای مدل های مختلفی است.
معمولا به صورت مخفف به مدل های نامرئی ClC یا llC میگویند. معمولاً مدل ClC قویتر می باشد که اکثر افراد استفاده از این نوع را ترجیح میدهند.
اگر شما به دنبال خرید مدلی کوچک و یا مخفی هستید و کم شنوایی ملایم یا متوسط یا شدید دارید، به راحتی می توانید مدل های ClC را انتخاب کنید.
یکی از مهمترین مزیتهای این محصولات این است که این مدل ها تا حدی مخفی می باشند و در عین حال تقویت مناسب دارند و قابلیت اتصال با بلوتوث را نیز دارند.
مدل های ClC داخل مجرای گوش قرار میگیرند و تا حدودی پنهان هستند و در صورتی که مجرای گوش شما کمی بزرگ باشد، در این حالت احتمال دیده شدن کمتر می گردد.
بر خلاف مدل های ClC مدل های llC بگونه ای طراحی شده اند که در عمق مجرای گوش قرار داده می شوند.
و معمولاً بخش های خارجی llC در اکثر موارد قابل رویت نیست.
مدل های شارژی انواعی از سمعک ها هستند که توسط دستگاهی شارژ می شوند و نیازی به باتری یکبار مصرف ندارند.
همانطور که می دانید شارژ آن ها این روزها توسط یکی از دو نوع باتری تأمین می شود:
باتری های یکبار مصرف یا باتری های قابل شارژ. در بیشتر موارد، باتری های یکبار مصرف همچنان گزینه رایج تری هستند.
هرچند تولید کنندگان بیشتر از گذشته این مدل ها را تولید می کنند.
شارژ مجدد می تواند یک مزیت بزرگ باشد، اما هر فرد با توجه به نوع و میزان کم شنوایی خود و شرایط زندگی اش باید تمام جوانب و ویژگی های مختلف انواع مدل ها را در نظر بگیرد
و صرفا به دلیل قابل شارژ بودن یک مدل، اقدام به خرید آن نکند.
آیا می توانیم در مدل های شارژی، باتری ها را به راحتی تعویض کنیم؟
تعویض باتری های این مدل ها پیچیده تر از مراجعه به کلینیک و خرید باتری های دکمه ای قابل شارژ در اندازه صحیح است.
شاید بتوانید باتری ها و یک دستگاه شارژ مناسب را پیدا کنید، اما ممکن است با مدل فعلی سازگار و قابل اعتماد نباشد.
ماندگاری طولانی یکی از بزرگترین مزیت های این باتری ها می باشد. نسل های فعلی از باتری های لیتیوم یونی استفاده می کنند که می توانند تا 30 ساعت شارژ داشته باشند و تقریباً پنج سال دوام می آورند تا نیاز به تعویض داشته باشند.
نسل های قبلی از باتری های فلز نیکل هیدرید استفاده می کردند که حدود یک سال دوام می آورد.
باتری های روی فلزی نقره ای که در اولین samak ها استفاده شدند، فقط شش ماه دوام آوردند و بعد از آن نیاز به تعویض داشتند.
در همین حال ، samak های دارای باتری های یکبار مصرف، بسته به مدل آن، هر چند روز تا چند هفته به باتری جدید نیاز دارند.
یکی از مزایای دیگر این باتری ها این است که این ها برای کودکان امن تر هستند. باتری های یکبار مصرف دکمه ای اگر به طور تصادفی توسط حیوانات خانگی یا بچه ها بلعیده شوند بسیار خطرناک هستند، که این اتفاق اغلب می افتد. مدل های قابل شارژ این خطر را ندارند، مگر اینکه کلا بلعیده شود (که امکان این اتفاق هم هست!).
اگر جدا کردن زبانه باتری و قرار دادن آن در محفظه برای کسی دشوار باشد، پس شارژ مجدد یک مزیت بزرگ خواهد بود.
اما همه افراد دارای کم شنوایی برای استفاده از فناوری این مدل ها مناسب نیستند.
برخی از افراد ممکن است در استفاده از آن ها دچار مشکل شوند.
مثلا قطعی برق یا اگر مادربزرگ ها به طور تصادفی دستگاه شارژ را از برق بکشند.
کسی که سبک زندگی بسیار فعالی دارد ممکن است در بعضی مواقع به دسترسی فوری به samak خود احتیاج داشته باشد و وقت شارژ مجدد را نداشته باشد.
دیگر مشکلات باتری های شارژی عبارتند از:
پیش بینی ما این است که مدل های قابل شارژ از محبوبیت بیشتری برخوردار می شوند.
با بهبود کیفیت صدا، کارایی باتری و قابلیت تعویض باتری و جذابیت لوازم جانبی، این مدل ها حتی به امری عادی تبدیل می شوند.
اگرچه مطمئناً اگر samak ها ضد آب باشند ، مزایای خوبی خواهد بود، اما متاسفانه در حال حاضر تعداد کمی مدل ضدآب در بازار موجود است.
در عوض، بیشتر مدل ها در برابر آب مقاوم هستند، به این معنی که نباید در آب غوطه ور شوند اما می توانند کمی رطوبت را کنترل کنند.
بیشتر آن ها مقاوم در برابر آب هستند ولی ضد آب نیستند.
رطوبت برای قطعات الکترونیکی ظریف این دستگاه های گران قیمت خوب نیست. اجزای samak وقتی تمیز و خشک نگه داشته می شوند، درست مثل تلفن های هوشمند و لپ تاپ ها بهترین عملکرد را دارند.
به همین دلیل است که اکثر تولید کنندگان غوطه ور شدن هیچ یک از مدل های خود را در آب توصیه نمی کنند. در واقع، برخی از مشاوره هایی که از متخصص شنوایی شناس خود دریافت خواهید کرد شامل اطلاعاتی در مورد چگونگی دور نگه داشتن رطوبت از samak های شماست.
به یاد داشته باشید ، samak های خشک بهترین عملکرد را دارند.
اگر می دانید که در شرایطی که احتمال قرار گرفتن در معرض رطوبت وجود دارد، یک جفت روکش ضد عرق می تواند خیلی موثر باشد. این روکش های پارچه ای باعث می شود مدارهای داخلی توسط مواد تهاجمی وآب آسیب نبیند.
این نوع جزو آخرین ورژن محصولات شرکت Resound می باشد که جزوه اولین محصولات فراهوشمند موجود در بازار نیز هست. این مدل دارای کیفیت صدای عالی است.
مدل Quattro محدوده پویایی ورودی وسیعی را پوشش میدهد و در بین تمام مدل هایی که در بازار وجود دارد، جزو بهترین محصولات می باشد. این محصول در دسته محصولات پرفروش قرار دارد.
فرقی نمی کند که فرد در حال گوش کردن به موسیقی باشد و یا صحبت کند، در دو حالت کامل ترین و دقیق ترین صدا را با کیفیت فوق العاده عالی دریافت خواهد کرد.
این نوع نیز جزو بهترین محصولات موجود در بازار می باشند که عملکرد فوقالعاده عالی در برابر نویز دارند. این مدل ها قابلیت اتصال به گوشی های آیفون و اندروید را نیز دارند.
همچنین شما به راحتی می توانید از این مدل به عنوان هدست نیز استفاده کنید یعنی خیلی راحت می توان صدای تلفن همراه را به وسیله samak به گوش انتقال داد و همچنین صدا از میکروفون آن به تلفن انتقال داده شود.
از ویژگی های دیگر این نوع میتواند قابل شارژ بودن اشاره کرد.
همچنین برای طیف عظیمی از افرادی که کم شنوا هستند، این مدل میتواند زندگی آسانی برای آنها رقم بزند.
یکی از مهمترین ویژگی های این محصولات داشتن قیمت بسیار مناسب می باشد و همچنین پشتیبانی از پلتفرم Tempus Unitron باعث شده است تا به صورت خودکار برنامه را بر حسب نوع محیط شنیداری تغییر دهد. به وسیله این تکنولوژی به راحتی می توان صدای طبیعی و فوق العاده دریافت کرد
این نوع بر حسب پلتفرم جدید NX کار میکنند و به صورت نامرئی قابل تجویز هستند. برخلاف بقیه مدل های نامرئی, این مدل ها از یک پوشش سیلیکونی استفاده می نمایند که باعث میشود به راحتی داخل کانال گوش قرار بگیرند و به قالب اولیه نیاز ندارد. یعنی شما خیلی راحت در جلسه اول می توانید از این محصولات استفاده کنید.
این مدل از جدیدترین محصولات موجود در بازار می باشد که صدای بسیار شفافی دارد و به شما این امکان را می دهند تا از تلفن یا هدفون خود به صورت طبیعی استفاده نمایید.
این نوع از محصولاتی می باشند که مجهز به تکنولوژی یادگیری خودکار است. این نوع برای طیف عظیمی از افرادی که با کم شنوایی مواجه هستند، مناسب ترین گزینه می باشد. کیفیت صدای عالی دارد و ساخت شرکت Widex است.
همچنین این نوع برای افرادی که بیشتر به موسیقی گوش میدهند مناسبترین گزینه است. این مدل با داشتن تکنولوژی آنالیز اصوات موزون می تواند تفاوت بین موسیقی کلاسیک و پاپ را به راحتی تشخیص بدهد.
تجویز انواع مدل های سمعک با مناسب ترین قیمت و پرداخت اقساطی با هدف انتخاب بهترین سمعک برای بیمار در کلینیک شنوایی فراشنوا انجام می شود. همچنین جدیدترین روش های درمان وزوز گوش نظیر صدادرمانی، تحریک الکتریکی با جربان متناوب یا TDCS، لیزر درمانی برای بیماران با وزوز ضربانی، موسیقی درمانی، سمعک، ماسکر، ویتامین درمانی و مشاوره رژیم غذایی در این مرکز انجام می شود. علاوه بر این کلینیک فراشنوا به صورت تخصصی بر روی تست شنوایی نوزادان (تست ABR) و درمان وزوز گوش فعالیت دارد.
برای ارتباط و کسب اطلاعات بیشتر با متخصصین سمعک فراشنوا تماس حاصل فرمایید:
02188949368
02188958823
09105241071
برای مشاهده نتایج تجویز انواع سمعک و درمان های وزوز گوش به پیج فراشنوا در اینستاگرام مراجعه فرمایید:
Samak_Farashenava@
کانال علمی تلگرام مرکز فراشنوا:
https://t.me/farashenava
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.