تعمیر سمعک در جنوب تهران
درست مانند هر وسیله که ممکن است مشکلاتی در آنها ایجاد شود سمعک نیز ممکن است دچار آسیب و خرابی شوند. با این حال هنگامی که سمعک خراب می شود ممکن است کمی جدی تر باشد زیرا در صورت نشنیدن صدای اطرافیان یا صداهای محیط فرد دچار انزوا می شود و قادر به ارتباط برقرار کردن با دیگران نمی باشد. بسیاری از مشکلات مربوط به صدای سمعک رایج هستند به طور مثال از سوت زدن، فیدبک یا اعوجاج تا عدم صدا.
اگر فکر میکنید سمعکهای شما به درستی کار نمیکنند میتوانید برخی از عیبیابیها را در خانه انجام دهید تا متوجه شوید که چه مشکلی وجود دارد. چندین مشکل وجود دارد که می توانید خودتان آنها را برطرف کنید از جمله مسدود شدن هوک یا شلنگ قالب یا تعویض باتری. با این حال در برخی از موارد تعمیرات سمعک نیاز به مراجعه به کلینیک های شنوایی سنجی جهت تعویض قطعات سمعک می باشد.
بسیاری از مردم تصور می کنند که تعمیر سمعک گران است اما همیشه اینطور نیست. مشکلات سمعک گاهی با سرویس کردن سمعک برطرف می شود اما گاهی نیاز به تعویض قطعات سمعک نظیر میکروفون یا رسیور سمعک می باشد. به طور کلی هزینه سرویس سمعک در حدود 1 میلیون تومان می باشد. هزینه تعویض رسیور یا میکرفون سمعک در حدود 2 تا 3 میلیون می باشد.
تعمیر و نگهداری منظم سمعک می تواند به جلوگیری از نیاز به خدمات تعمیر کمک کند که خبر خوبی برای استفاده کنندگان از سمعک است. به عنوان مثال با باز گذاشتن درب محفظه باتری در طول شب می توانید اجازه دهید رطوبت اضافی تبخیر شود و در نتیجه از تجمع آب در داخل سمعک جلوگیری کنید. علاوه بر این بیرون آوردن باتری ها قبل از خواب می تواند عمر باتری را افزایش داده و از استفاده تصادفی از دستگاه جلوگیری کند. به طور مشابه، تمیز کردن منظم سمعک یا استفاده از محافظ مومی می تواند به جلوگیری از مشکلات دستگاه شنوایی شما کمک کند و نیاز به تعمیرات تخصصی نداشته باشید .
موم اضافی و تجمع جرم گوشمی تواند به راحتی شلنگ یا هوک و سایر اجزای سمعک شما را مسدود کند که ممکن است باعث ایجاد صداهای خفه شده یا عدم وجود صدا شود. یک کیت تمیزکننده ممکن است به تمیز کردن مناطقی که دسترسی به آن سخت است کمک کند. رطوبتگیرها نیز ممکن است مفید باشند، زیرا اطمینان میدهند که دستگاه حاوی رطوبت نیست.
سمعک های BTE اغلب همراه با کیت خشک کن هستند که افراد می توانند هر شب برای خشک کردن باتری دستگاه از آن استفاده کنند. این به خشک شدن سمعک کمک می کند و احتمال خرابی را کاهش می دهد. مردم باید سمعک را از گرما دور نگه دارند، زیرا می تواند به مدار آسیب برساند.
پیروی از یک روال تعمیر و نگهداری منظم می تواند طول عمر سمعک را افزایش داده و احتمال خرابی را کاهش دهد. با این حال، اگر سمعک به درستی کار نمی کند، متخصص شنوایی شناس ممکن است مجبور شود آن را تعمیر کند یا به سازنده یا شرکت تعمیر بفرستد. اگر سمعک مناسب نباشد، ممکن است نیاز به یک قالب گوش جدید داشته باشد. اگر کار نمی کند و تجمع جرم گوش وجود ندارد، شنوایی شناس ممکن است بررسی کند که آیا تغییراتی در شنوایی کاربر وجود دارد که بر کارایی دستگاه تأثیر می گذارد یا خیر. در زیر راهنمای چهار مورد از رایج ترین تعمیرات سمعک آورده شده است.
این یک مشکل ساده اما بسیار رایج است. گاهی اوقات، قلاب سمعک آسیب می بیند. این آسیب می تواند به انواع مختلف رخ دهد، اما معمولاً نتیجه ساییدگی و پارگی عمومی است. این بخشی از سمعک است که به خوبی در اطراف گوش قرار می گیرد. اگر این سمعک آسیب دیده باشد، سمعک را نمی توان در جای خود نگه داشت. اگر قلاب شکسته است، تعمیر معمولاً ساده است، تنها چیزی که لازم است کمی چسب است. یا اگر شکستگی بدی باشد، ممکن است نیاز به سفارش قلاب جایگزین داشته باشد.
یکی دیگر از مشکلات رایج سمعک، خرابی یا خرابی میکروفون است. متأسفانه، رفع این نوع مشکل فنی همیشه آسان نیست. معمولاً باید توسط خود سازنده تعمیر شود نه توسط شنوایی شناس شما، بنابراین هر چه زودتر سمعک خود را به ارائه دهنده خدمات شنوایی تحویل دهید، بهتر است.
یکی از مسائل اصلی سمعک این است که این سمعک ها روند طبیعی خلاص شدن از شر موم گوش را متوقف می کنند. این بدان معنی است که گاهی اوقات ممکن است موم گوش، چه در گوش و چه در لوله اتصال، ایجاد شود. اگر لوله اتصال با موم گوش مسدود شد، باید تعویض شود. فقط مطمئن شوید که قبل از قرار دادن لوله اتصال جدید خود در گوش خود، آن را از موم اضافی پاک کنید.
یک مشکل رایج برای کاربران سمعک، باتری آسیب دیده است. این مشکل میتواند به سادگی نصب اشتباه باتری یا به همان اندازه پیچیده باشد که به دلیل لق شدن یا معیوب بودن سیم سمعک، مشکل برق دریافتی سمعک وجود دارد. در مورد مسائل پیچیده تر، محفظه باتری باید تعویض شود.
سمعکها میتوانند زمانی که شخصی چیزی را به آنها میمالند، بازخورد ایجاد کنند. این باعث تقویت صدا می شود که منجر به صدای بلند یا جیغ می شود. برای جلوگیری از این امر، فرد می تواند دستگاه خود را پس از قرار گرفتن در گوش خود روشن کرده و از قرار گرفتن صحیح آن اطمینان حاصل کند.
رطوبت بیش از حد می تواند به دستگاه آسیب برساند. متخصص می تواند با دستگاه مخصوصی که دارد رطوبت سمعک را از بین ببرد. سمعکها بهراحتی آسیب میبینند، مخصوصاً با استفاده منظم روزانه، به همین دلیل است که دانستن رایجترین مشکلات سمعک برای همه کاربران سمعک مهم است. همانطور که با دانستن رایج ترین مشکلات، می توانید آنها را به طور موثرتری مدیریت کنید.
تجویز جدیدترین سمعک های سال 2023-2024 از برندهای معتبر سمعک نظیر سمعک های اتیکن، برنافن، سیگنیا، فوناک، یونیترون و... در کلینیک شنوایی فراشنوا انجام می شود. همچنین درمان تخصصی درمان وزوزگوش با جدیدترین روش های روزدنیا در مرکز فراشنوا انجام می شود. علاوه بر این تعمیر فوری انواع مدل های سمعک اتیکن، زیمنس، هانساتون، یونیترون، ریسوند و سایر برندهای سمعک در مرکز فراشنوا انجام می شود.
09105241071(مشاوره آنلاین)
02188958823
02188949368
اینستاگرام فراشنوا جهت مشاهده نتایج درمان وزوزگوش و رضایت بیماران از تجویز سمعک:
Samak_farashenava (سمعک فراشنوا)
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.