هدف ما در این مقاله معرفی جدیدترین سمعک ها روز دنیا می باشد. در حالت کلی شرایط فردی که دچار کم شنوایی است، تعیین کننده انتخاب سمعکی خاص می باشد. در واقع یک نوع و مدل از سمعک برای تمام افرادی که دچار کم شنوایی هستند، مناسب نیست. انتخاب و خرید سمعک باید بر حسب نظر متخصص شنوایی شناس انجام شود. شروع کم شنوایی می تواند به دلایل زیادی ایجاد شود و در صورت عدم تقویت یا درمان آن به مرور زمان افت شنوایی بیشتر می شود.
مهمترین علل و دلایل شروع کم شنوایی می توان به موارد زیر اشاره کرد:
توجه داشته باشید مواردی که در بالا به آن اشاره شد علاوه بر اینکه سبب بروز کم شنوایی می شوند می توانند عامل شروع وزوز گوش در افراد نیز باشند. به دلیل ارتباط کم شنوایی و وزوز گوش که در مقالات مختلف به آن اشاره شده است به این صورت که مهمترین عامل شروع وزوز گوش را کم شنوایی می دانند از این رو درمان کم شنوایی می تواند سبب درمان وزوز گوش نیز شود.به همین دلیل اقدام برای درمان کم شنوایی و وزوز گوش در سریعترین زمان ممکن باید اولویت بیمار باشد.
پیشرفت تکنولوژی باعث شده است تا تغییر و تحول های اساسی در تولید سمعک نیز به وجود بیاید. امروزه سمعک هایی که جدیدا وارد بازار شدهاند، دارای ویژگیهای خاصی هستند که به راحتی میتوانند اکثر نیازها و یا مشکلات افرادی که با کم شنوایی مواجه هستند را حل نمایند.
در لیست زیر چند نمونه از جدیدترین سمعک ها با ویژگیهای منحصر به فردی که دارند بیان شده است.
1. سمعک Intent اینتنت اتیکن
سمعک اینتنت اتیکن یکی از جدیدترین سمعک های برند اتیکن در سال 2024 می باشد. سمعک Intent تنها به صورت پشت گوشی ریک و پشت گوشی موجود است و برای کم شنوایی های ملایم تا شدید گزینه بسیار مناسبی می باشد. تکنولوژی استفاده شده در این سمعک به صورت فراهوشمند با بالاترین کیفیت صدا بخصوص در محیط های شلوغ می باشد. سمعک Intent از نظر تکنولوژی در 4 رده موجود می باشد که سمعک اینتنت 1 در بالاترین سطح از تکنولوژی و سمعک اینتنت 4 در پایین ترین سطح قرار دارد.
همچنین از ویژگی های قابل توجه در این سمعک علاوه بر کیفیت و وضوح صدا داشتن برنامه صدادرمانی برای بیماران با وزوزگوش می باشد که به دلیل پهنای پاسخ فرکانسی تا 10 کیلو هرتز( تنها رده 1 اینتنت) بخصوص برای بیماران با وزوز تیز شبیه به صدای سوت، سوت زودپز، زنگ تیز و... بهترین گزینه می باشد.
مدل سمعک | تکنولوژی سمعک | تعداد کانال سمعک | پهنای پاسخ فرکانسی | قابلیت شارژ | برنامه وزوزگوش | |
1 | سمعک اینتنت 1 | فراهوشمند(هوش مصنوعی) | 64 | تا 10 کیلوهرتز | دارد | دارد |
2 | سمعک اینتنت 2 | فراهوشمند(هوشمصنوعی) | 48 | تا 8 کیلوهرتز | دارد | دارد |
3 | سمعک اینتنت 3 | فراهوشمند(هوش مصنوعی) | 48 | تا 8 کیلوهرتز | دارد | دارد |
4 | سمعک اینتنت 4 | فراهوشمند(هوش مصنوعی) | 48 | تا 8 کیلوهرتز | دارد | دارد |
2. سمعک Real رییل اتیکن
3. سمعک Own اون اتیکن
4. سمعک More مور اتیکن
5. سمعک Zircon زیرکن اتیکن
6. سمعک سوپرپاور Exceed اکسید اتیکن
1. سمعک Encanta انکانتا برنافن
یکی از جدیدترین سمعک های سال 2024 برند برنافن مدل انکانتا می باشد. سمعک انکانتا همانند سمعک اینتنت اتیکن از جدیدترین سمعک های این گروه و محصول سال 2024 محسوب می شود که تنها به صورت پشت گوشی و پشت گوشی ریک موجود است. سمعک Encanta یکی از با کیفیت ترین سمعک ها بخصوص در محیط های شلوغ می باشد. به طور کلی سمعک انکانتا در 4 رده تکنولوژی موجود می باشد که سمعک انکانتا 400 در بالاترین سطح از کیفیت و تکنولوژی و سمعک انکانتا 100 در پایین ترین سطح وجود دارد.
طبق گفته شرکت انتخاب این سمعک ها باید براساس نیاز و محیط شنیداری بیمار انجام شود به طور مثال در صورت حضور در محیط های شلوغ، همهمه یا حضور چند گوینده بیشترین بهره از سمعک انکانتا 400 برده می شود و در صورتی که بیشتر اوقات در محیط ساکت حضور دارید تهیه سمعک انکانتا 100 گزینه مناسبی می باشد.
2. سمعک سوپرپاور Leox لئوکس برنافن
سمعک لیوکس برنافن یکی از قوی ترین سمعک های پشت گوشی می باشد که برای بیماران با کم شنوایی شدید و عمیق بسیار کارامد و موثر است. این سمعک از جدیدترین پردازنده هوشمند True enviroment برخوردار است که گفتار را به بالاترین سطح طبیعی بودن می رساند. همچنین به دلیل کاهش نویز محیط اطراف در محیط های شلوغ بسیار مناسب می باشد. از نظر قدرت، سال تولید و تکنولوژی سمعک لئوکس برنافن با سمعک اکسید اتیکن یکسان می باشند و هر دو از سمعک های محصول سال 2021 محسوب می شوند.
3. سمعک Alpha XT آلفا ایکس تی برنافن
یکی از جدیدترین سمعک های گروه برنافن علاوه بر Leox، سمعک آلفا می باشد که محصول سال 2022-2023 می باشد. سمعک الفا معمولی رده پایین تر سمعک الفا ایکس تی می باشد. سمعک آلفا تنها به صورت پشت گوشی ریک و دارای تکنولوژی و هوش Hybrid می باشد که تنها در این سمعک وجود دارد. سمعک آلفا با تکنولوژی هیبرید سبب طبیعی بودن صدا بدون هیچ گونه تلاش برای شنیدن و ایجاد بالاترین درک گفتار می شود. از نظر میزان پوشش و قدرت سمعک Alpha برای بیماران با کم شنوایی ملایم تا شدید گزینه بسیار مناسبی می باشد.
همچنین این سمعک با امکان اتصال مستقیم به موبایل امکان گوش دادن به موسیقی یا صحبت با موبایل به صورت ایرپاد را برای بیماران فراهم می کنند. علاوه بر این با داشتن برنامه صدادرمانی برای بیماران با وزوزگوش نیز گزینه بسیار مناسبی می باشند که امکان تنظیم صدای ماسکر یا قدرت سمعک از طریق App های برنافن نیز در این سمعک وجود دارد.
1. سمعک Trek ترک سونیک
سمعک Trek ترک یکی از قوی ترین سمعک ها برای بیماران با کم شنوایی شدید و عمیق می باشد. تکنولوژی استفاده شده در این سمعک Sound DNA می باشد که هدف آن پردازش قوی سیگنال های گفتاری و ایجاد بالاترین درک گفتار بخصوص در محیط های شلوغ می باشد. این ویژگی برای بیماران با آسیب در حلزون و عصب بسیار مفید می باشد. از ویژگی قابل توجه علاوه بر تکنولوژی در سمعک Trek سونیک پهنای باند تا 10 کیلوهرتز می باشد که در طبیعی بودن صداهای گفتاری بسیار مفید می باشد.
1. سمعک Silk IX زیمنس(سیگنیا)
این نوع سمعک ها نیز بر حسب پلتفرم جدید AX کار میکنند و به صورت نامرئی قابل تجویز هستند. برخلاف بقیه سمعک های نامرئی، این مدل از سمعک ها از یک پوشش سیلیکونی استفاده می نمایند که باعث میشود به راحتی داخل کانال گوش قرار بگیرند و به قالب اولیه نیاز ندارد. یعنی شما خیلی راحت در جلسه اول می توانید از این محصولات استفاده کنید.
از ویژگی های قابل توجه در سمعک سیلک(silk)، نامریی بودن و غیرقابل دید بودن آن است که جزء یکی از کوچکترین سمعک های دنیا محسوب می شود از این رو برای افرادی که تمایل به مخفی بودن سمعک خود دارند بهترین گزینه می باشد. از طرف دیگر تکنولوژی AX از جدیدترین تکنولوژی های زیمنس می باشد که سبب بالاترین کیفیت و طبیعی بودن صدا می شود. همچنین سمعک سیلک زیمنس برای بیماران با وزوز گوش نیز گزینه مناسبی است به دلیل داشتن برنامه وزوز گوش همراه با صدای طبیعت(موج دریا، اقیانوس) می تواند در کاهش یا حذف وزوز گوش بسیار کمک کننده باشد.
یکی دیگر از ویژگی های قابل توجه در این سمعک امکان اتصال به موبایل و نصب برنامه زیمنس می باشد که قابلیت تغییر ولوم سمعک یا برنامه های سمعک از طریق گوشی موبایل فراهم می شود. دراکثر برندهای سمعک امکان استفاده از گوشی در سمعک های داخل گوشی و نامریی وجود ندارد.
سمعک جدید اون(OWN) اتیکن از مدل هایی می باشد که از نظر اندازه و مخفی بودن شبیه به سمعک سیلک زیمنس می باشد و همچنین در سمعک اون نیز امکان اتصال به موبایل و یا تغییر برنامه و ولوم سمعک وجود دارد.
2. سمعک Styletto IX استایلتو زیمنس(سیگنیا)
سمعک استالیتو(Styletto signia) سیگنیا یکی از منحصرترین سمعک های طراحی شده می باشد که با ظاهر زیبا و کیفیت بالای خود به محبوبیت زیادی دست یافته است. همچنین به دلیل طراحی خاص خود همانند سمعک اسلیم فوناک هیچ تداخلی برای استفاده همزمان از سمعک و عینک برای بیمار ندارد. تکنولوژی مورد استفاده در سمعک استالیتو IX می باشد که دارای ویژگی های منحصر به فردی نظیر بهبود صدای بیمار(Own Voice Processing)، Hands Free، ارتباط گوشی ایفون و اندرویید با سمعک، قابلیت شارژ به صورت وایرلس، کاهش نویز باد، برنامه تمرکز بر صدای گوینده(Soundscape Processing) و... می توان اشاره کرد. از ویژگی خاص تکنولوژی IX در سمعک های استالیتو، سیلک و Pure وجود دارد می توان به دستیابی به بالاترین میزان درک گفتار از طریق تمرکز بر روی صداها(نظیر صدای گوینده در مکالمات یا صدای خود فرد) و همزمان کاهش نویز محیط اطراف اشاره کرد.
همچنین بر طبق بررسی های انجام شده بر روی تکنولوژی آی ایکس(IX) در سمعک های استالیتو، پییور و سیلک مشخص شده است که در محیط ساکت نظیر خانه 100% کلمات و گفتار قابل درک می باشد و در محیط های شلوغ و نویزی 25% بهبود درک گفتار نسبت به تکنولوژی های قدیمی سمعک ها بدست آمده است.
تکنولوژی های سمعک سیگنیا به ترتیب از قدیم به جدید به صورت باینکس(Binax)، پرایمکس(PX)، ان ایکس(NX)، ایکس(X)، تکنولوژی ای ایکس(AX) محصول سال 2021 و جدیدترین تکنولوژی آی ایکس(IX) محصول سال 2024 می باشد.
3. سمعک های Pure IX پیور زیمنس(سیگنیا)
سمعک های ریک سیگنیا با باتری 13 و 312 به نام سمعک Pure(پیور) شناخته می شوند. یکی از ویژگی های سمعک ریک زیمنس داشتن سمعک ریک با با باتری 10 می باشد که سبب اندازه کوچک و غیرقابل دید آن شده است. به سمعک های ریک باتری 10 سمعک Ace گفته می شود. از لحاظ قدرت و میزان پوشش دهی کم شنوایی سمعک های Pure و Ace دارای قدرت یکسان می باشند و برای افت های ملام تا شدید مناسب می باشند.
در این سمعک ها همانند سمعک سیلک امکان اتصال به موبایل و تغییر ولوم و برنامه سمعک با نصب اپلیکشن سمعک وجود دارد. برنامه های صدادرمانی یا ماسکر نیز یکی دیگر از ویژگی های این مدل می باشد که برای بیماران با وزوز گوش امکان ارائه صدای نویز در فرکانس وزوز گوش و ارائه صداهای طبیعت را فراهم می کند.
.
1. سمعک Audeo Infinio فوناک
یکی از جدیدترین سمعک های 2024 برند فوناک مدل Infinio می باشد که تنها به صورت پشت گوشی ریک وجود دارد و فاقد مدل های پشت گوشی و داخل گوشی می باشد. تکنولوژی استفاده شده در سمعک 2024 فوناک به صورت فراهوشمند و به صورت هوش مصنوعی می باشد به این صورت که سمعک براساس شرایط نویز محیط برنامه مناسب شنیداری را انتخاب می کند تا فرد بهترین درک گفتار را بدست آورد. از نظر رده بندی و تکنولوژی سمعک Infinio در 4 سطح تکنولوژی وجود دارد که به صورت i90، i70، i50، i30 تقسیم بندی می شوند که رده i90 از نظر سطح تکنولوژی و کیفیت صدا در بالاترین سطح و رده i30 در پایین ترین سطح تکنولوژی می باشد.
2. سمعک Lumity لومیتی فوناک
یکی از جدیدترین سمعک های 2022 فوناک مدل Lumity می باشد که تنها به صورت پشت گوشی ریک وجود دارد(مدل های پشت گوشی و داخل گوشی در این مدل وجود ندارد) که به عنوان Audeo Lumity و Audeo Life شناخته می شوند. از ویژگی قابل توجه در این سمعک که برای بسیاری از بیماران مهم می باشد علاوه بر قابل شارژ بودن(بدون نیاز به باتری) دارای ویژگی ضدآب بودن نیز است(سمعک قابل شارژ ضدآب). از سمعک های ضدآب قابل شارژ علاوه بر مدل لومیتی فوناک می توان به سمعک مور اتیکن، سمعک زیرکن اتیکن، سمعک الفا برنافن، سمعک ترک سونیک، سمعک های ای ایکس سیگنیا و ... اشاره کرد.
تکنولوژی استفاده شده در سمعک لومیتی Lumity تکنولوژی SmartSpeech می باشد که هدف اولیه آن دستیابی به بالاتری درجه درک گفتار و حفظ مکالمه بدون استرس حتی در محیط های چالش برانگیز(محیط های شلوغ و نویزی) است. همچنین به دلیل سیستم وایرلس در این سمعک ها امکان اتصال به گوشی ایفون، اندرویید و حتی سایر وسایل صوتی و تصویری بلوتوث دار وجود دارد. از نظر میزان پوشش دهی افت شنوایی و قدرت سمعک لومیتی(Lumity) برای بیماران با کم شنوایی ملایم تا عمیق مناسب است. در بالا بیان کردیم که این سمعک دارای قابلیت ضدآب بودن می باشد علاوه بر این مورد قابلیت مقاومت به تعریق نیز در سمعک های Audeo Lumity و Audeo Life وجود دارد.
3. سمعک Slim اسلیم فوناک
.
1. سمعک Quattro ریسوند
این نوع سمعک ها جزو جدیدترین سمعک ها و آخرین ورژن سمعک های شرکت Resound می باشد که جزوه اولین محصولات فراهوشمند موجود در بازار نیز هست. این سمعک دارای کیفیت صدای عالی است.
سمعک Quattro محدوده پویایی ورودی وسیعی را پوشش میدهد و در بین تمام سمعک هایی که در بازار وجود دارد، جزو بهترین محصولات می باشد. این سمعک در دسته محصولات پرفروش قرار دارد.
فرقی نمی کند که فرد در حال گوش کردن به موسیقی باشد و یا صحبت کند، در دو حالت کامل ترین و دقیق ترین صدا را با کیفیت فوق العاده عالی دریافت خواهد کرد.
از لحاظ فنی اگر این محصول را بررسی کنیم، حدود ۱۱۶ دسی بل شدت صوتی را پشتیبانی می کند و امکان دسترسی به طیف وسیعی از صداها را به شما می دهد.
از ویژگیهای دیگر سمعک Quattro میتوان به مجهز بودن آن به تکنولوژی جهت یابی دو گوشی و همچنین حس و درک فضا اشاره کرد. در واقع این ویژگی باعث شده است تا به گوش و مغز شما کمک شود تا مکان دقیق صدا را به بهترین شکل ممکن تشخیص دهید.
همچنین این نوع سمعک ها با گوشی های آیفون سازگار هستند. در واقع این محصولات برای افرادی که دارای گوشی های آیفون هستند ساخته شده است و نرم افزار گوشی هوشمند این امکان را میدهد تا عملکرد سمعک را به وسیله گوشی تغییر داده و تنظیمات دلخواه را انجام بدهید.
یکی دیگر از ویژگی های مهم این نوع سمعک ها قابلیت شارژ می باشد. با توجه به اینکه در ساخت این محصول از باتری یون-لیتیوم استفاده شده است، این باتری قادر است انرژی معادل اندازه ۳ باتری کامل را در خود ذخیره نماید. شما با هر بار شارژ کامل سمعک به راحتی می توانید تا چند روز از آن استفاده کنید و این سمعک فقط در عرض سه ساعت به صورت کامل شارژ می شود.
اگر شما نیز جزء افرادی هستید که نیاز به اتصال مستقیم سمعک به تلویزیون دارید و یا موسیقی گوش می کنید، این نوع باتری های سمعک به راحتی میتواند تا ۲۴ ساعت پاسخگوی نیازهای شما باشند. همچنین قابلیت شارژ سریع به مدت ۳۰ دقیقه نیز به وسیله این باتری ها امکان پذیر است.
1. سمعک Moxi Vivante موکسی ویوانته یونیترون
سمعک ویوانته یونیترون کانادا از جدیدترین محصولات سال 2024 می باشد که به صورت پشت گوشی و پشت گوشی ریک موجود می باشد. سمعک Vivante از نظر سطح تکنولوژی دارای 4 سطح تکنولوژی شامل سمعک ویوانته 3، سمعک ویوانته 5، سمعک ویوانته 7 و سمعک ویوانته 9 وجود دارند که رده 9 در بالاترین سطح تکنولوژی و امکانات می باشد. از نظر قدرت و محدوده پوشش سمعک Vivante برای افراد با کم شنوایی ملایم تا عمیق(التراپاور) مناسب می باشند.
2. سمعک Moxi Blu موکسی بلو یونیترون
یکی دیگر از سمعک های جدید برند یونیترون کانادا سمعک موکسی بلو محصول سال 2021-2022 می باشد. سمعک موکسی بلو در تمامی مدل های نامریی، ریک و پشت گوشی موجود می باشند. از نظر سطح تکنولوژی همانند سمعک موکسی ویوانته دارای 4 سطح شامل سمعک بلو 3، سمعک بلو 5، سمعک بلو 7 و سمعک بلو 9 می باشند.
3. سمعک Moxi All یونیترون
این نوع سمعک ها نیز جزو بهترین محصولات موجود در بازار می باشند که عملکرد فوقالعاده عالی در برابر نویز دارند. این سمعک ها قابلیت اتصال به گوشی های آیفون و اندروید را نیز دارند.
همچنین شما به راحتی می توانید از این سمعک به عنوان هدست نیز استفاده کنید یعنی خیلی راحت می توان صدای تلفن همراه را به وسیله سمعک به گوش انتقال داد و همچنین صدا از میکروفون سمعک به تلفن انتقال داده شود.
از ویژگی های دیگر این سمعک میتواند قابل شارژ بودن اشاره کرد. همچنین برای طیف عظیمی از افرادی که کم شنوا هستند، این سمعک میتواند زندگی آسانی برای آنها رقم بزند.
یکی از مهمترین ویژگی های این محصولات داشتن قیمت بسیار مناسب می باشد و همچنین پشتیبانی از پلتفرم Tempus Unitron باعث شده است تا سمعک به صورت خودکار برنامه را بر حسب نوع محیط شنیداری تغییر دهد. به وسیله این تکنولوژی به راحتی می توان صدای طبیعی و فوق العاده دریافت کرد.
در واقع سمعک Maxi Tempus یکی از ظریف ترین سمعک های RIC می باشد که دارای وضوح و کیفیت فوقالعاده بالایی است. از دیگر ویژگیهای این سمعک ها می توان به قابلیت حذف نویز اشاره کرد که باعث جلب توجه تمام افرادی شده است که با کم شنوایی مواجه هستند. خوشبختانه قیمت این محصول بسیار مناسب بوده و تمام افرادی که به این محصول نیاز دارند به راحتی میتوانند اقدام به خرید کنند.
1. سمعک SmartRic اسمارت ریک ویدکس
یکی از جدیدترین سمعک های برند ویدکس دانمارک سمعک اسمارت ریک محصول سال 2024 می باشد. این سمعک به صورت پشت گوشی ریک و با تکنولوژی فراهوشمند موجود می باشد. اکثر سمعک های 2024 از برندهای مختلف دارای تکنولوژی فراهوشمند با هوش مصنوعی می باشند که سبب افزایش توانایی درک گفتار حتی در محیط های شلوغ و همهمه می شوند.
2. سمعک Evoke ویدکس
این نوع از سمعک ها از محصولاتی می باشند که مجهز به تکنولوژی یادگیری خودکار است. این سمعک برای طیف عظیمی از افرادی که با کم شنوایی مواجه هستند، مناسب ترین گزینه می باشد. کیفیت صدای عالی دارد و ساخت شرکت Widex است.
همچنین این نوع سمعک برای افرادی که بیشتر به موسیقی گوش میدهند مناسبترین گزینه است. این سمعک با داشتن تکنولوژی آنالیز اصوات موزون می تواند تفاوت بین موسیقی کلاسیک و پاپ را به راحتی تشخیص بدهد.
این نوع از سمعک ها معمولاً در چهار سطح تکنولوژی مختلف طراحی شده اند و با داشتن قابلیت هوش مصنوعی عملکرد فوقالعاده عالی دارد. این سمعک میتواند بسیاری از مشکلات افرادی که با کم شنوایی مواجه هستند را از میان ببرد.
خوشبختانه امروزه شرکت های بسیار زیادی در سطح دنیا وجود دارد که مشغول به کار تولید حرفهای و عرضه انواع سمعک ها با قابلیت ها و ویژگی های منحصر به فرد هستند که به راحتی میتوانند زندگی را برای افرادی که کم شنوایی دارند آسان کنند.
مهم ترین مسائلی که شما باید به آن دقت کنید این می باشد که حتماً بر حسب توصیه و یا تجویز پزشک اقدام به خرید سمعک کنید.
1. آیا استفاده از سمعک سبب بدتر شدن شنوایی می شود؟
خیر. در اکثر موارد استفاده از سمعک بهترین گزینه برای درمان یاحفظ شنوایی در نظر گرفته می شود و استفاده از سمعک حتی در طولانی مدت در صورتی که تنظیم مناسب با کم شنوایی بیمار داشته باشد هیچ آسیبی به شنوایی فرد وارد نمی کند.
2. بهترین برند سمعک چیست؟
برای انتخاب بهترین برند سمعک بهتر است براساس نوع و میزان کم شنوایی استفاده شود در این صورت میزان رضایت بیمار افزایش می یابد. به طور مثال برندی دارای صدای ضعیف می باشد و برای افت های عمیق مناسب نیست و درمقابل برندی دارای صدای بم و قوی است و گزینه بهتری برای افت های شدید تا عمیق محسوب می شود.
3. سمعک های اتیکن، برنافن، زیمنس، ریسوند محصول کدام کشور می باشند؟
اکثر برندهای سمعک محصول کشورهای دانمارک و آلمان می باشند. سمعک اتیکن، ریسوند، اینترتون محصول کشور دانمارک می باشند. سمعک برنافن و فوناک محصول کشور سویس می باشند سمعک سونیک، استارکی و بلتون محصول کشور امریکا می باشند. سمعک یونیترون محصول کشور کانادا است. سمعک زیمنس(سیگنیا)، هانساتون، ادیوفون محصول کشور آلمان می باشند.
4. آیا تمامی برندهای سمعک برای درمان وزوز گوش مناسب می باشند؟
اکثر سمعک های جدید که به آنها اشاره شده است دارای برنامه وزوز گوش می باشند که قادر به تغییر شدت، نوع فرکانس، مدولاسیون محرک و حتی ارائه صدای طبیعت و اقیانوس می باشند.
5. امکان استفاده از سمعک داخل گوشی برای بیمار با افت شنوایی شدید تا عمیق وجود دارد؟
خیر. هر مدل از سمعک نظیر داخل گوشی، نامریی، پشت گوشی و ریک دارای قدرت های متفاوتی می باشند و امکان افزایش بیشتر را ندارند. افت شنوایی شدید و عمیق به قوی ترین سمعک با بهره بالا نیاز دارد که بهترین گزینه سمعک پشت گوشی سوپرپاور یا التراپاور می باشد. در صورت استفاده از سمعک داخل گوشی، سمعک قادر به پوشش کم شنوایی نمی باشد و بیمار مجددا در شنیدن و درک صدا دچار مشکل می شود.
6. آیا کودک 7 سال قادر به استفاده از سمعک نامریی نظیر سمعک سیلک یا اون است؟
سوالی که اکثر خانواده ها برای نوزادان یا کودکان خود از متخصص شنوایی شناس خود دارند آیا کودک من می تواند از سمعک داخل گوشی یا نامریی استفاده کند. درپاسخ باید گفت: خیر.
به این دلیل که کانال گوش نوزاد یا کودک به حدی کوچک است که امکان ساخت سمعک داخل گوشی وجود ندارد.همچنین به دلیل سن پایین کودک سمعک داخل گوشی احتمال گم شدن، در دهان گذاشتن کودک، مشکل در نگهداری از سمعک و از همه مهمتر به دلیل رشد کودک و کانال گوش نیاز به تعویض پوسته مکرر می باشد که از نظر هزینه ای نیز مقرون به صرفه نیست. از این رو در تمام دنیا برای نوزادان و کودکان از سمعک های پشت گوشی با قالب نرم استفاده می کنند.
معرفی و مشاوره جدیدترین سمعک های روز دنیا برای بیماران امکان درک بهتر و شفافیت گفتار بهتری فراهم می کند. از این رو در مرکز فراشنوا با فراهم کردن شرایط اقساط و قیمت مناسب جدیدترین مدل های سمعک برای بیماران تجویز و تنظیم شود تا بیماران کم شنوا همانند افراد نرمال از شنیدن صدا لذت ببرند.
همچنین در این مرکز ارزیابی و درمان وزوز گوش با روشهای جدید دنیا، تعمیر انواع سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی از برندهای مختلف، انجام مانورهای سرگیجه، تهیه قالب های ضدآب و ضدصوت، ارزیابی شنوایی نوزادان(تست OAE-ABR) انجام می شود.
برای مشاوره انلاین سمعک و تعیین وقت با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
02188949368
02188958823
9105241071
برای مشاهده نتایج تجویز انواع سمعک و درمان های وزوز گوش به پیج فراشنوا در اینستاگرام مراجعه فرمایید:
Samak_Farashenava@
کانال علمی تلگرام مرکز فراشنوا:
https://t.me/farashenava
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.