سوالی که بسیاری از بیماران پرسیده اند:
سمعک قابل کاشت نامریی وجود دارد؟
در این مقاله در مورد سمعک قابل کاشت و نحوه کار کردن آن صحبت می شود.
کاشت کارینا درمان موثری برای بیماران با کم شنوایی حسی عصبی متوسط تا شدید یا میکس می باشد، در واقع افرادی که در استفاده از سمعک های معمول به دلیل شرایط پزشکی یا شرایط شغلی و زندگی قادر به استفاده نمی باشند مناسب است.
سیستم Carina به طور کامل قابل کاشت می باشد به این حالت که زنجیره استخوانچه ها یا دریچه حلزون به صورت مکانیکی تحریک می شود و سبب شنیدن می شود.
سمعک قابل کاشت کارینو برخلاف سمعک ها و دیگر سیستم های کاشت هیچ وسیله خارجی وجود ندارد(بر روی سر هیچ وسیله ای وجود ندارد) و همه تجهیزات سمعک در زیر پوست پنهان شده است که می توان این مدل را سمعک قابل کاشت نامریی نامید.
اجزای سمعک قابل کاشت carina شامل وسیله کاشت(Implant)، ریموت کنترل و شارژر می باشد.
همچنین وسیله ی کاشت که با جراحی در داخل سر، گوش میانی و کانال گوش قرار می گیرند نیز دارای چند قسمت می باشد که شامل میکروفون، پردازنده الکترونیکی همراه با باتری، مگنت(بخش مغناطیسی) و تحریک کننده می باشد.
اگر به اجزای سمعک کارینا دقت کنید همانند انواع مدل های سمعک (داخل گوشی، پشت گوشی و سمعک نامریی) می باشد.
سمعک نیز دارای میکروفون(دریافت صدا)، پردازشگر الکترونیکی(پردازش صدا، حذف نویزهای زمینه و تقویت صدا) و رسیور(خروج صدا) و در نهایت شنیدن توسط بیمار می باشد.
همانطور که در بالا اشاره شد سمعک کارینو به صورت 100درصد نامریی می باشد و بر روی بخش خارجی سر چیزی قرار نمی گیرد(سمعک صددرصد نامریی).
*میکروفون: داخل کانال گوش
*پردازنده الکترونیکی: زیر پوست سر
*بخش مغناطیسی: زیر پوست سر
*تحریک کننده: در بخش گوش میانی و استخوانچه های شنوایی
بخش میکروفون سمعک در کانال گوش قرار گرفته است و صدای محیط را دریافت می کند و توسط سیم به بخش پردازنده الکترونیکی منتقل می کند.
بعد از انجام تغییرات لازم، صدا به بخش تحریک کننده منتقل می شود و با تکان خوردن بخش تحریک کننده سبب حرکت استخوانچه ها و تحریک حلزون و در نهایت شنیدن می شود.
سمعک نامریی کارینو دارای ریموت کنترل نیز می باشد که به وسیله آن می توان خاموش/روشن شدن، تنظیم صدا و تغییر برنامه سمعک انجام شود.
برای انجام این کار همانطور که در شکل زیر مشاهده می کنید ریموت کنترل باید روبه روی بخش کاشت شده قرار بگیرد و تغییرات لازم اعمال شود.
در سمعک های معمول بسته به اندازه و مدل سمعک از باتری های مختلف استفاده می شود و هریک از باتری ها دارای مدت زمان مصرف یا عمر مفید می باشد.
در سمعک های معمول زمانیکه باتری سمعک مصرف و تمام می شود قابلیت تعویض باتری وجود دارد و بیمار به راحتی می تواند تعویض باتری را انجام دهد.
اما در سمعک های قابل کاشت امکان تعویض باتری توسط بیمار وجود ندارد.
همانطور که گفته شد بخش مغناطیسی سمعک زیر پوست سر قرار می گیرد.
شارژر با قرار گرفتن روی بخش مغناطیسی سبب شارژ شدن سمعک می شود. مدت زمان شارژ شدن حدود 40 دقیقه می باشد و سمعک کاملا شارژ می شود.
*شنیدن تمامی صداها(صدای Alarm ساعت، صدای نوزاد، صدای های ریز و ضعیف و...)
*لازم به برداشتن سمعک نمی باشد
*امکان استفاده در هوای بارانی، هوای شنی، گرد و غبار و...
*امکان استفاده در استخر
*تفکیک صدا و امکان شنیدن تمامی صداها در محیط های نویزی و شلوغ
به طور کلی سمعک کارینا به دلیل انجام عمل جراحی و قراردادن قطعه در داخل سر خطرات همراه دارد اما در مقالات زیادی میزان بالایی از جراحی ها موفقیت امیز بوده است.
از طرف دیگر قیمت سمعک قابل کاشت در مقایسه با خرید سمعک معمول بسیار بالا می باشد.
همچنین برخلاف سمعک های معمول این مدل از سمعک ها تنها برای افراد با کم شنوایی متوسط تا شدید مناسب می باشد و تمامی افراد قادر به استفاده از این سمعک نمی باشند.
کلینیک شنوایی و سمعک فراشنوا
مشاوره و تجویز جدیدترین سمعک های روز دنیا با شرایط پرداخت اقساط
برای تعیین وقت و مشاوره با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید:
02188949368
09105241071
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.