کوچکترین سمعک دنیا از نظر اندازه سمعک های نامرئی می باشد.
سمعک های نامریی نوعی سمعک داخل گوشی می باشد که در عمق بیشتری از کانال گوش قرار می گیرد و دید کمتری دارد.
همانطور که در بالا گفته شد در بسیاری از موارد مراجع کننده اصرار زیادی به استفاده از سمعک نامرئی دارد اما به دلیل موارد ذکر شده قادر به استفاده از سمعک داخل گوشی یا سمعک نامرئی نمی باشد.
در این موارد بهترین گزینه یا جایگزین سمعک های داخل گوشی نامرئی، سمعک های پشت گوشی ریک یا سمعک های پشت گوشی نامرئی می باشد.
در این سمعک ها قطعه رسیور (قطعات اصلی سمعک شامل رسیور، میکروفون، برد یا پردزاشگر می باش) از سمعک خارج می شود و در کانال گوش قرار می گیرد که سبب کوچک شدن اندازه سمعک می شود.
سمعک های پشت گوشی ریک در مواردی که سمعک های داخل گوشی یا سمعک های نامرئی برای بیمار مناسب نیستند بهترین گزینه از نظر اندازه و زیبایی، کیفیت صدا و امکانات می باشند.
سمعک های پشت گوشی ریک نیز در مدل ها و اندازه های مختلف می باشد که در زیر به کوچکترین سمعک های پشت گوشی ریک اشاره می شود.
دراین مقاله هم از سمعک های نامریی و هم سمعک های پشت گوشی جدید صحبت می شود.
با اطمینان می توان گفت سمعک های اتیکن از نظر زیبایی و ظاهر یکی از برندهای مطرح جهان می باشد.
در این برند سمعک می توان چندین مدل سمعک را جزء سمعک های کوچک در نظر گرفت.
سمعک اینتیگا جزء سمعک های اتیکن که محصول دانمارک می باشد.
این سمعک در 3 رده موجود می باشد و با اطمینان می توان آنرا جزء سمعک های نامریی پشت گوشی نامید.
همانطور که در شکل مشاهده می کنید ههیچ دکمه ای بر روی سمعک نمی باشد که حاکی از عملکرد خودکار سمعک می باشد(نوعی سمعک هوشمند).
این سمعک دارای سیستم وایرلس بوده که برای ارتباط دو سمعک و درک بهتر گفتار مناسب تر می باشد همچنین سیستم وایرلس سمعک اجازه ارتباط با سایر وسایل نظیر موبایل، تلفن و سایر وسابل صوتی را می دهد.
سمعک های دیزاین اتیکن در مدل های ریا پرو، نرا پرو و آلتا پرو موجود می باشند که از نظر ظاهر شبیه سمعک اینتیگا می باشد اما از نظر عملکرد و کیفیت بسیار متفاوت می باشند.
سمعک ایس زیمنس همانند مدل های اشاره شده در بالا دارای باتری 10 می باشد. اندازه این سمعک به اندازه یک بند انگشت یا یک سکه می باشد.
در این سمعک قابلیت اتصال مستقیم به موبایل جهت کاهش یا افزایش صدا (از طریق App) وجود دارد و جهت ارتباط با تلویزیون، گوش دادن آهنگ نیاز به استفاده از رابط مخصوص می باشد.
این سمعک دارای برنامه انتقال فرکانسی مخصوص افراد با مناطق مرده شنوایی، برنامه وزوز گوش برای ارائه صدا(صوت درمانی)، دارای میکرفون های دایرکشنال اداپتیو جهت انتخاب بهترین شرایط در محیط های ساکت و شلوغ، وجود برنامه افزایش شدت صدا به مرور زمان(هفته، ماه) برای بیمارانی که امکان مراجعه مجدد به مطب ندارند وجود دارد.
نظرنویسنده: سمعک های اشاره شده در بالا طبق نظر بیماران از نظر دیده شدن و همچنین کیفیت صدای صاف و طبیعی کاملا رضایت بخش بود اما لطفا توجه شود که به دلیل کوچک بودن باتری سمعک(شماره 10) هر 3 تا 4 روز باید باتری سمعک تعویض شود.
در بعضی بیماران مدت طول عمر باتری 5 تا 6 روز هم مشاهده شده است که بسته به محل نگهداری، مارک باتری و نحوه جاگذاری باتری سمعک متفاوت می باشد.
*سمعک الفا برنافن (سمعک Alpha)
*سمعک های زرنا برنافن (سمعک Acriva)
*سمعک سیا اتیکن (سمعک Siya)
*سمعک اپن اتیکن (سمعک Opn)
*سمعک اپن اس اتیکن (سمعک Opns S)
*سمعک سیلک زیمنس (سمعک Silk)
*سمعک اکتیوپرو زیمنس (سمعک Active pro)
*سمعک انچنت سونیک (سمعک Enchant)
سمعک های اشاره شده در بالا جزء جدیدترین و ظریف ترین سمعک های دنیا می باشند که از نطر تکنولوژی سمعک به عنوان سمعک هوشمند نیز می توان از آنها نام برد.
معمولا هرچه سایز سمعک کوچک شود قیمت سمعک افزایش می یابد که این مسئله می تواند روی انتخاب بیمار اثرگذار باشد.
ازاینرو جهت انتخاب بهترین سمعک از نظر قیمت و ظاهر با متخصصین ما تماس حاصل فرمایید.
متخصصین ما بهترین مشاوره را جهت انتخاب سمعک مناسب ارائه خواهند داد.
برای تعیین وقت و مشاوره با شماره های زیر تماس حاصل فرمایید: 02188949368 09105241071نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.