بهترین و جدیدترین سمعک داخل گوشی سال 2023 کدام است؟

بهترین و جدیدترین سمعک داخل گوشی سال 2023 کدام است؟

 

بهترین و جدیدترین سمعک داخل گوشی سال 2023 کدام است؟

 

در این قسمت در مورد خرید سمعک، تفاوت سمعک داخل گوشی و نامریی، تفاوت قیمت انواع سمعک، برندهای سمعک در ایران، جدیدترین سمعک های نامریی 2023 و ... توضیح داده می شود تا سوالات بیماران عزیز در این زمینه پاسخ و برطرف شود. 

 

برای خرید سمعک باید به کجا مراجعه کنم؟

 

مرحله اول برای تهیه و خرید سمعک مشخص شدن و تعیین میزان کم شنوایی می باشد. از این رو برای انجام تست شنوایی یا نوارگوش مراجعه به کلینیک های شنوایی به صورت خصوصی یا بخش شنوایی بیمارستان ها و درمانگاهها لازم می باشد. در تست شنوایی با استفاده از دستگاه ادیومتری در فرکانس های مختلف آستانه شنوایی(کمترین سطح شنوایی که بیمار قادر به شنیدن آن می باشد) فرد مشخص می شود. سپس شنوایی شناس براساس میزان و نوع کم شنوایی سمعک را براساس ظاهر(سمعک نامریی، داخل گوشی، پشت گوشی و ریک)، قدرت و تکنولوژی(آنالوگ، دیجیتال، هوشمند و فراهوشمند) انتخاب و تجویز می کند.

توجه: بهتراست انتخاب برند سمعک و حتی مدل سمعک توسط متخصص شنوایی شناس صورت گیرد زیرا علاوه بر میزان و نوع کم شنوایی عوامل دیگری نظیر سن بیمار، توانایی بیمار در تعویض باتری، تکنولوژی سمعک، برنامه های وزوز گوش و صدادرمانی،  شرایط محیط شنیداری، قیمت سمعک و ... در انتخاب سمعک نقش دارند که شاید بیمار به آنها توجه نکند.

 

سمعک داخل گوشی با سمعک نامریی چه فرقی دارد؟

 

سمعک های نامریی نمونه کوچکتری از سمعک های داخل گوشی می باشند. به زبان ساده تر سمعک نامریی نوعی از سمعک داخل گوشی است که در عمق بیشتری از کانال گوش قرار می گیرد و دید کمتری نسبت به سمعک داخل گوشی دارد. سمعک های نامریی دارای باتری 10(رنگ زرد و کوچکترین سایز باتری محسوب می شود) و دارای قالبگیری عمقی تری می باشند.

در سمعک های داخل گوشی قالبگیری از کانال گوش تنها تا خم اول کانال می باشد اما در سمعک های نامریی قالبگیری تا خم دوم کانال گوش انجام می شود. در بعضی از برندهای سمعک نظیر سمعک اتیکن دانمارک، سمعک برنافن سویس و سمعک سونیک امریکا صفحه سمعک های نامریی به رنگ مشکی می باشد که در هنگام قرارگرفتن در کانال گوش دید کمتری داشته باشند(صفحه سمعک های نامریی به رنگ بژ می باشد).

همچنین سمعک های نامریی و داخل گوشی از نظر میزان قدرت و پوشش دهی برای افراد با افت ملایم تا شدید مناسب می باشند و دارای قدرت یکسان می باشند.

توجه: برخلاف سمعک های پشت گوشی و ریک، سمعک های نامریی و داخل گوشی به دلیل داشتن اندازه کوچک فاقد سیستم وایرلس یا بلوتوث می باشند به جز سمعک های جدید اتیکن و سیگنیا.

.

چه برندهایی در ایران سمعک نامریی دارند؟

 

بعضی از مدل های سمعک نامریی در برندها به ترتیب شامل:

*سمعک های نامریی اتیکن:

سمعک سیا یک و سیا دو Siya، سمعک اپین یک، سمعک اپین دو و سه Opn، سمعک اون Own

*سمعک های نامریی برنافن:

سمعک زرنا یک، زرنا 2 Zerena، سمعک الفا Alpha، 

*سمعک های نامریی سیکنیا(زیمنس):

سمعک اکتیو و اکتیو پرو، سمعک های رده ای ایکس AX، سمعک های ایکس، سمعک های ان ایکس، سمعک های پرایمکس 

*سمعک های نامریی سونیک:

سمعک انچنت Enchant

*سمعک های نامریی هانساتون:

سمعک جم Jam

و سایر برندهای سمعک فوناک، یونیترون، ویدکس، ریسوند، اینترتون، بلتون دارای مدل های نامریی می باشند.

.

بهترین و جدیدترین سمعک داخل گوشی و نامریی سال 2023 کدام است؟

 

یکی از جدیدترین سمعک های نامریی 2023 مدل اون Own از برند اتیکن می باشد. طبق ادعای شرکت اتیکن سمعک اون یکی از سمعک های صددرصد نامریی می باشد که از هر 10 بیمار استفاده کننده از سمعک اون own 2023 برای 9 نفر به صورت کاملا نامریی و غیرقابل دید می باشد.

همچنین از ویژگی های قابل توجه در این سمعک وجود سیستم وایرلس و بلوتوث می باشد که همانطور که در بخش بالا گفته شد در سایر سمعک های نامریی و حتی داخل گوشی وجود ندارد. سمعک اون اتیکن دارای باتری 10 و 312 با صفحه مشکی می باشند که در کانال گوش کاملا غیرقابل دید باشند.

توجه مهم: سمعک اکتیو و اکتیو پرو سیگنیا نیز یکی از جدیدترین سمعک های نامریی(شبیه به ایرپاد) با قابلیت شارژ شدن و سیستم وایرلس می باشد به این صورت که سمعک اکتیو و اکتیو پرو را می توان اولین سمعک داخل گوشی با ویژگی قابل شارژ بودن محسوب کرد. 

 

سوالات بیماران در مورد بهترین و جدیدترین سمعک نامریی

 

*قیمت سمعک های نامریی چقدر است؟

در برندهای سمعک بعضی از مدل ها به عنوان سمعک های نامریی واقعی وجود دارد که قیمت این مدل از سمعک ها نسبت به مدل های دیگر بالاتر است. در حال حاضر قیمت سمعک های نامریی بالاتر از 10 میلیون تومن می باشد. توجه داشته باشید سمعک های نامریی، داخل گوشی، پشت گوشی و حتی ریک در یک رده از نظر قیمت، مدت گارانتی و اکثر امکانات یکسان می باشند. 

*آیا سمعک های صددرصد نامریی وجود دارد؟

در پاسخ به این سوال می توان گفت بله. سمعک های صددرصد نامریی وجود داد اما جدا از مدل و برند سمعک، نوع قالبگیری(قالبگیری عمقی برای ساخت سمعک داخل گوشی نیاز است و هم اندازه کانال گوش در ساخت سمعک نامریی بسیار مهم می باشند.

*آیا امکان اتصال سمعک های نامریی و داخل گوشی به موبایل وجود دارد؟

در سمعک های جدید امکان اتصال سمعک نامریی و داخل گوشی به موبایل وجود دارد که از این سمعک ها می توان به مدل اون و اکتیو پرو اشاره کرد. در سمعک های داخل گوشی زیمنس امکان تغییر شدت از طریق نصب برنامه بر روی گوشی وجود دارد. توجه داشته باشید در سمعک های پشت گوشی و ریک جدید امکان اتصال مستقیم سمعک به گوشی آیفون و اندرویید های رده بالا و استفاده به صورت هندزفری و ایرپاد وجود دارد.

*آیا سمعک های نامریی و داخل گوشی مخصوص نوزادان وجود دارد؟

خیر. سمعک های مخصوص نوزادان و کودکان تنها به صورت پشت گوشی با قالب می باشد. بعد از 10-12 سالگی در صورت مناسب بودن کانال گوش کودک احتمال ساخت سمعک داخل گوشی وجود دارد.

*بهترین و جدیدترین سمعک نامریی و داخل گوشی کدام است؟

سمعک نامریی اون Own از برند اتیکن و سمعک اکتیو پرو از برند سیگنیا از جدیدترین و بهترین مدل های سمعک نامریی می باشند. توجه داشته باشید ساخت سمعک نامریی علاوه بر مدل سمعک به کانال گوش بیمار و نوع قالبگیری از گوش نیز بستگی دارد(قالبگیری عمقی(بعد از خم دوم کانال گوش) برای ساخت سمعک های نامریی جهت قرارگرفتن در عمق بیشتر کانال و عدم دیده شدن سمعک لازم و ضروری است).

*عمر مفید سمعک های نامریی و داخل گوشی چند سال است؟

عمر مفید سمعک در مدل ها و حتی برندهای مختلف سمعک بین 4 تا 5 سال می باشد که البته همانند هر وسیله الکترونیکی میزان و طول عمر آنها بستگی به نحوه نگهداری فرد دارد. تعمیر و تعویض میکروفون و رسیور در سمعک بسیار رایج می باشد از این رو نظافت و تمیز کردن این بخش ها از جرم و تعریق مانع آسیب و خراب شدن آنها در طول زمان می شود.

*گارانتی سمعک های نامریی و داخل گوشی چند سال است؟

گارانتی سمعک های نامریی، داخل گوشی و پشت گوشی دارای مدت یکسان می باشد. اخیرا تمامی برندهای سمعک که در ایران دارای نمایندگی می باشند مدت گارانتی سمعک های خود را یک سال تعیین کرده اند. در طول مدت گارانتی، تعمیر و حتی تعویض سمعک به صورت رایگان توسط شرکت مربوطه انجام می شود که برای این منظور بیمار باید سمعک خود را به کلینیک های شنوایی جهت بررسی و ارسال به شرکت ارسال کند.

*هزینه تعمیر سمعک های نامریی و داخل گوشی چقدر می باشد؟

هزینه تعمیرات سمعک در مدل های داخل گوشی و پشت گوشی بستگی به قسمت یا بخش آسیب دیده می باشد. به طو مال هزینه تعویض رسیور در سمعک پشت گوشی ریک در برندهای مختلف از حدود 500 تومن به بالا متفاوت می باشد. هزینه تعمیر میکروفون، تعویض در باتری، سرویس سمعک در برندهای مختلف متفاوت می باشد.

 

کلینیک شنوایی و سمعک فراشنوا

 

در مرکز فراشنوا جدیدترین سمعک های نامریی، پشت گوشی و ریک از برندهای معتبر دنیا با شرایط پرداخت اقساطی برای بیماران عزیز انجام می شود. همچنین تنظیم و تجویز سمعک در منزل برای بیمارانی که قادر به مراجعه حضوری به کلینیک نمی باشند نیز انجام می شود. در مرکز فراشنوا علاوه بر تجویز سمعک، به صورت تخصصی بر روی درمان وزوز گوش با جدیدترین روش های روز دنیا نظیر ماسکر، سمعک، صدادرمانی، تحریک الکتریکی با جریان متناوب، تحریک الکتریکی با TDCS، موسیقی درمانی، رژیم غذایی، ویتامین ها، لیزر درمانی و ... انجام می شود. علاوه بر این انجام مانورهای درمانی سرگیجه، تعمیر انواع سمعک ها، تهیه قالب های ضدآب و ضدصوت و... صورت می گیرد.

برای ارتباط و کسب اطلاعات بیشتر با متخصصین سمعک فراشنوا تماس حاصل فرمایید:

02188949368

02188958823

09105241071

برای مشاهده نتایج تجویز انواع سمعک و درمان های وزوز گوش به پیج فراشنوا در اینستاگرام مراجعه فرمایید:

Samak_Farashenava@

کانال علمی تلگرام مرکز فراشنوا:

https://t.me/farashenava


دیدگاه خود را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.