کلینیک تخصصی سمعک و وزوز فراشنوا واقع در میدان فاطمی تهران یکی از کلینیک های شنوایی سنجی می باشد که در تمامی حیطه های شنوایی سنجی فعالیت دارد. کلینیک فراشنوا با داشتن تجهیزات شنوایی سنجی و وزوز گوش خدماتی نظیر تست شنوایی بزرگسالان(ادیومتری و تمپانومتری)، تجویز سمعک مخصوص بزرگسالان، تست شنوایی اطفال و کودکان(تست OAE و ABR)، تجویز سمعک مخصوص اطفال و کودکان، ارزیابی وزوز گوش، درمان وزوز گوش با روش صدادرمانی و تحریک الکتریکی عصب واگ، تجویز سمعک های مخصوص وزوز گوش و انواع قالب های ضدصوت و ضدآب، تنظیم انواع مدل های سمعک و تعمیر فوری سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی در این مرکز انجام می شود.
همچنین در مرکز شنوایی سنجی فراشنوا امکان ارائه فاکتور با کد IRC و کد اقتصادی جهت دریافت بیمه برای بیماران عزیز مهیا می باشد. علاوه بر این در جهت انتخاب بهترین مدل سمعک برای افراد با کم شنوایی یا وزوزگوش و براساس نیاز بیمار شرایط پرداخت اقساطی در این کلینیک فراهم می باشد. از دیگر ویژگی های این مرکز انجام تست شنوایی و تجویز سمعک در منزل می باشد تا بیمارانی که قادر به مراجعه حضوری برای خدمات شنوایی سنجی نمی باشند از این خدمات بهره ببرند.
در مرکز فراشنوا هدف از فعالیت در بخش وزوز گوش درمان بیمار می باشد بنابراین برای داشتن نتیجه رضایت بخش و درمان مناسب باید ارزیابی دقیق وزوز گوش انجام شود. ارزیابی وزوز گوش شامل چندین بخش می باشد: در بخش اول با تاریخچه گیری دقیق باید علت شروع وزوز گوش، زمان شروع وزوز گوش، جنس و نوع صدا(تیز یا بم بودن صدا)، یک یا هردو گوش، بررسی وضعیت شنوایی، بررسی آزمایش خون بیمار(قند، چربی، غلظت خون، ویتامین ها)، بررسی داروهای مصرف شده، ویتامین ها، نوع رژیم غذایی و... مشخص شود.
در بخش دوم تست شنوایی(ادیومتری) برای تعیین آستانه های شنوایی بیمار انجام می شود زیرا مهمترین عامل شروع وزوز گوش کم شنوایی می باشد و با مشخص شدن عامل شروع وزوز می توان درمان مناسب تری برای بیمار انتخاب و انجام داد.
توجه داشته باشید کم شنوایی حتما به معنی مشکل در شنیدن صدای اطراف یا گفتار نمی باشد بلکه وجود افت شنوایی حتی در یک فرکانس بدون آنکه فرد در شنیدن صدای محیط اطراف و درک کلمات در محیط ساکت و شلوغ دچار مشکل باشد می تواند سبب شروع وزوزگوش شود.
در بخش سوم باید فرکانس، شدت وزوز و میزان پوشش پذیری وزوز با نویز تعیین و مشخص شود. این مرحله ممکن است چندین بار تکرار شود زیرا براساس فرکانس وزوز گوش مراحل صدادرمانی یا ماسکر قابل انجام است و اگر بیمار در تعیین فرکانس وزوز همکاری کافی با متخصص شنوایی شناس نداشته باشد نتیجه درمان رضایت بخش نمی باشد.
در ادامه بعد از تعیین فرکانس وزوز گوش، در همان فرکانس نویز باند باریک به گوش دارای وزوز به مدت یک تا دو دقیقه ارائه می شود. در اکثر بیماران وزوز گوش کاهش پیدا می کند و باید بیمار از 0 تا 10 به شدت وزوز خود امتیاز دهد(شدت 10 بالاترین میزان وزوز گوش و شدت صفر پایین ترین سطح شدت وزوز گوش در نظر گرفته می شود).
همچنین مدت زمانی که طول می کشد وزوز به شدت اولیه یا قبل از درمان بازگردد توسط شنوایی شناس محاسبه می شود. میزان کاهش شدت وزوز بعد از ارائه صدا و میزان زمان بازگشت صدا به مقدار اولیه در تعیین میزان اثربخشی درمان و مدت زمان بهبودی از وزوز بسیار کمک کننده می باشند.
*توجه: نتیجه این تست در مورد کارایی و اثر بخشی روش صدادرمانی و حتی تحریک الکتریکی و انتخاب روش درمان نقش بسیار مهمی دارد. به طور کلی مدت زمان درمان وزوز گوش 3 تا 6 ماه و در بعضی مقالات 6 تا 9 ماه بیان شده است اما توجه داشته باشید در طول مدت درمان وزوز بیمار باید رژیم غذایی مناسب، عدم استرس و اضطراب، آرامش ذهن و... را طبق مشاوره شنوایی شناس رعایت کند.
*توجه مهم: طبق رفرنس ها روش تحریک الکتریکی در صورتی که بیمار دارای کم شنوایی بیشتر از 40 دسی بل در 2 تا 4 فرکانس شنوایی باشد کارامدی ندارد و انجام روش صدادرمانی یا ماسکر ارجعیت بیشتری دارد. علت این امر وجود کم شنوایی می باشد یعنی زمانی تحریک الکتریکی کارامد و موثر است که عامل شروع وزوزگوش غیر از کم شنوایی باشد به طور مثال وزوز ناشی از استرس، ضربه روحی شدید یا موارد دیگر شود.
دقت داشته باشید اگر کم شنوایی عامل شروع وزوز گوش باشد باید با تقویت صدا و جبران میزان کم شنوایی فعالیت عصب شنوایی را به حد نرمال برسانیم تا مغز به سازماندهی اولیه خود(قبل از شروع وزوز) بازگردد. زیرا وزوزگوش بیماری نیست بلکه عارضه یک بیماری دیگر نظیر کم شنوایی محسوب می شود بنابراین با تقویت عصب می توان انتظار برطرف شدن وزوزگوش را داشت.
بعد از مرحله ارزیابی نوبت به درمان وزوزگوش می رسد که براساس نتایج ارزیابی و بررسی وضعیت شنوایی نوع و روش درمان انتخاب می شود. از روش های درمان وزوزگوش که نسبت به سایر روش ها کارامد و موثر می باشند شامل: روش صدادرمانی با دستگاه، صدادرمانی با سمعک های ماسکردار، دستگاه تحریک الکتریکی عصب واگ، دستگاه تحریک الکتریکی TDCS، موسیقی درمانی، دستگاه لیزر کم توان، روش درمانی TRT، روش شناختی رفتاری(CBT)، رژیم های غذایی، ویتامین های کاهش دهنده وزوزگوش و... .
یکی از روش های درمان وزوز گوش ماسگر یا سمعک های مخصوص وزوز گوش می باشد. در سمعک های قدیم تنها امکان تقویت صدا براساس میزان کم شنوایی فراهم شده بود اما در سمعک های جدید به دلیل اهمیت و اثربخشی بالای روش صدادرمانی برنامه وزوز گوش(TinnitusMasker یا SoundTherapy) قرار داده شده است تا سمعک علاوه بر تقویت صدا بتواند انواع صداهای مختلف را برای پوشش وزوز گوش تولید کند.
*سوال مهم: چرا در بعضی از بیماران با سمعک و ماسکر همچنان وزوز گوش وجود دارد و هیچ نتیجه ی مثبتی دیده نمی شود؟
احتمال اول: عدم ارزیابی دقیق در تعیین فرکانس و شدت وزوز گوش
احتمال دوم: عدم تنظیم مناسب سمعک (سمعک باید با توجه به فرکانس وزوز گوش تنظیم شود)
احتمال سوم: نامناسب بودن انتخاب سمعک
توجه داشته باشید نامناسب بودن انتخاب سمعک به این معنی می باشد سمعک قادر به پوشش فرکانس وزوز گوش بیمار نمی باشد. هر سمعک دارای پهنای پاسخ فرکانسی مختلف می باشد (خروجی از فرکانس ها که سمعک قادر به تولید آنها است) و توجه به این نکته در تجویز سمعک مخصوص وزوز بسیار مهم می باشد. بنابراین استفاده از هر مدل سمعکی به معنی انجام پروسه درمان وزوز نمی باشد.
برای مثال وزوز گوش بیمار در بالاترین فرکانس شنوایی(فرکانس 8 کیلوهرتز) می باشد و بیمار به دلایل عدم بودجه کافی سمعک قدیمی تهیه می کند که پاسخ فرکانسی آن تا محدوده 4 کیلوهرتز می باشد. بنابراین سمعک قادر به تحریک یا حتی پوشش فرکانس وزوز نمی باشد و بیمار حتی با استفاده منظم و طولانی مدت از سمعک به هیج نتیجه مناسبی از درمان وزوز گوش دست پیدا نمی کند.
بنابراین به طور کلی انتخاب سمعک برای بیماران با کم شنوایی بهتر است براساس نیاز و محیط های شنیداری بیمار انتخاب شود. همچنین در انتخاب سمعک های مخصوص وزوز گوش باید به فرکانس وزوز گوش توجه شود تا در طول مدت 3 تا 6 ماهه شاهد کاهش شدت و حذف وزوز گوش باشیم.
مشاوره و انتخاب سمعک یکی از بخش های مهم در تجویز سمعک می باشد. انتخاب سمعک علاوه بر توجه به میزان افت شنوایی باید براساس نیاز بیمار و محیط های شنیداری بیمار باشد به طور مثال بیماری که در اکثر اوقات به صورت تنها و در منزل می باشد نیازی به سمعک با تکنولوژی بالا ندارد و با سمعک های رده متوسط و پایین به خوبی مشکل شنوایی بیمار برطرف می شود.
برخلاف این مورد، بیماری که در اکثر اوقات با تلفن یا گوشی صحبت می کند و در جلسات و محیط های مختلف صوتی شرکت می کند نیاز به سمعک با جدیدترین تکنولوژی نظیر امکان اتصال به موبایل، کاهش نویز و افزایش کیفیت گفتار، پهنای پاسخ فرکانسی وسیعتر و... می باشد.
پس به طور کلی علاوه بر توجه به افت شنوایی و نوع سمعک(نامریی، داخل گوشی، پشت گوشی و ریک) بهتر است انتخاب تکنولوژی یا رده سمعک براساس سن بیمار، شرایط محیطی و انتظار بیمار از سمعک انجام شود.
توجه: در صورتی که بیمار نیاز به درک بهتر گفتار بخصوص در محیط های شنیداری شلوغ دارد استفاده از سمعک به صورت دوگوشی ضروری می باشد. علاوه بر این در این حالت استفاده از سمعک های پشت گوشی و ریک به دلیل داشتن دو میکروفن، امکان دایرکشنالیتی در سمعک گزینه بهتری نسبت به سمعک داخل گوشی می باشد.
توجه: در سمعک های ریک و پشت گوشی به دلیل داشتن فضای کافی امکان قراردادن دو میکروفن در سمعک وجود دارد اما در سمعک های داخل گوشی و نامریی تنها یک میکروفن وجود دارد.
سوال: کاربرد داشتن دو میکروفون در سمعک و توانایی دایرکشنالیتی چیست؟
پاسخ: در سمعک های جدید با داشتن ویژگی دایرکشنال سمعک قادر به تمرکز بر روی گوینده در جلو و عقب فرد استفاده کننده از سمعک می باشد. همچنین وجود ویژگی دایرکشنالیتی می تواند چند دسی بل درک گفتار را افزایش دهد که برای بیماران با افت فرکانس بالا و مشکل در درک گفتار بسیار با ارزش است.
همچنین سمعک در حالت عدم وجود صدا به صورت 360 درجه(حالت بدون جهت یابی) قرار می گیرد و به دنبال صدا می باشد و زمانی که صدا یا گفتار در محیط وجود داشته باشد بر روی آن متمرکز می شود که این ویژگی در محیط های شلوغ باعث افزایش درک گفتار و کاهش نویز زمینه می شود.
تجویز سمعک در کودکان نسبت به بزرگسالان بسیار متفاوت می باشد زیرا شنوایی در کودکان نسبت به بزرگسالان بسیار بااهمیت تر می باشد و رشد گفتار و زبان به تجویز مناسب سمعک وابسته است. از طرف دیگر برخلاف بزرگسالان که در تنظیم صدای سمعک با متخصص شنوایی همکاری می کنند نوزاد یا کودک هیچ گونه فیدبک یا نارضایتی از صدای سمعک بیان نمی کند و نمی توان علت گریه کودک را صدای بلند یا نشنیدن صدا دانست. از این رو انتخاب سمعک مناسب و تنظیم دقیق سمعک در نوزادان و کودکان بسیار حساس می باشد.
در سمعک کودکان باید ویژگی وایرلس، بلوتوث دو گوشی، برنامه انتقال فرکانسی، پهنای فرکانسی بزرگتر، جهت یابی اداپتیو، تکنولوژی هوشمند، بهره کافی برای پوشش دهی مناسب میزان کم شنوایی، جدیدترین امکانات و بالاترین کیفیت لحاظ شود. نکته بسیار مهم در تجویز سمعک کودکان ظاهر سمعک می باشد. توجه داشته باشید سمعک کودکان باید به صورت پشت گوشی و با قالب نرم باشد و امکان تجویز سمعک نامریی یا داخل گوشی در نوزادان و حتی کودکان در هیچ کشوری وجود ندارد.
سوال اکثر خانواده ها: آیا امکان تجویز سمعک داخل گوشی برای نوزاد وجود دارد؟
خیر. به این دلیل که در نوزادان و کودکان
1. داشتن کانال گوش بسیار باریک امکان ساخت سمعک داخل گوشی یا نامریی را غیرممکن می سازد
2. احتمال بلعیدن سمعک توسط نوزاد و کودک وجود دارد
3. نیاز به تعویض قالب کودک هر چندماه به دلیل رشد جمجمه و کانال گوش کودک
4. مقاومت بیشتر سمعک های پشت گوشی در برابر خرابی
5. نظافت کمتر سمعک پشت گوشی نسبت به سمعک های نامریی و داخل گوشی
تست شنوایی بزرگسالان از طریق دستگاه ادیومتری و با قرارگرفتن بیمار در داخل اتاق اکوستیک انجام می شود. در این حالت با قرارگیری هدفون بر روی گوش بیمار از فرد خواسته می شود تا بعد از شنیدن صدا(حتی صداهای آرام) دست خود را بالا بیاورد یا دکمه شنیدن صدا را فشار دهد.
متخصص شنوایی شناس با ارائه صدا در فرکانس های مختلف(250 هرتز تا 8 کیلوهرتز) و شدت های مختلف آستانه شنوایی بیمار را مشخص می شود. آستانه شنوایی نرمال به معنی شنیدن صدا در سطح شدت 25 دسی بل و کمتر می باشد و در صورتی که فرد در این سطح شدت پاسخ نداشته باشد به معنی کم شنوایی می باشد.
همچنین دستگاه تمپانومتری نیز در بزرگسالان برای بررسی پارگی پرده گوش، عفونت گوش میانی، عملکرد صحیح شیپوراستاش استفاده می شود. در این دستگاه با ارائه فشار به پرده گوش و ارائه صدای پروب همزمان با فشار عملکرد گوش میانی را بررسی می کند.
تست های شنوایی اطفال به صورت آبجکتیو انجام می شود به این معنی که کودک در روند انجام تست هیچ نقشی ندارد و در اکثر اوقات خواب می باشد. بنابراین می توان گفت تست های ادیومتری که برای ارزیابی آستانه شنوایی می باشد برای کودکان مناسب نیست.
*توجه: استفاده از ادیومتری با بلندگو برای ارزیابی میزان کارامدی سمعک برای کودکان استفاده می شود و تنها پاسخ کودک شناسایی جهت صدا(راست یا چپ) می باشد.
تست های مرسوم که در ارزیابی شنوایی نوزادان و کودکان استفاده می شود شامل: تست OAE، تست ABR، تست ASSR و تست تمپانومتری می باشد.
تست OAE: بررسی عملکرد سلول های مویی خارجی در حلزون
تست ای بی ار(ABR): بررسی عملکرد عصب شنوایی تا سطح ساقه مغز و تعیین آستانه های شنوایی
تست ASSR: تعیین آستانه های شنوایی در شدت های بالاتر(همانند تست ای بی ار)
تست تمپانومتری: بررسی عفونت گوش و پرده گوش(بررسی کامل بخش میانی گوش)
بنابراین به دلیل اینکه در کودکان همانند بزرگسالان احتمال آسیب در بخش حلزون و عصب وجود دارد باید تمامی تست های اشاره شده در بخش بالا انجام شود و انجام فقط یک تست OAE به معنی ارزیابی کامل مسیر شنوایی نمی باشد.
در تجربه و مشاهده بیماران دیده شده است که اکثر خانواده ها تست OAE را در بیمارستان قبل از ترخیص انجام می دهند و دیگر به دنبال انجام تست های دوره ای و تست ای بی ار نمی باشند.
دقت داشته باشید در نوزادان و کودکان به دلیل عدم همکاری و تشخیص درست شنوایی انجام تست های دوره ای OAE و ABR(بدو تولد، یک ماهگی، سه ماهگی، شش ماهگی و یکسالگی) ضروری می باشد زیرا در صورت افت شنوایی، کودک قادر به صحبت کردن نمی باشد و اکثر خانواده ها به اشتباه فکر می کنند که کودک تاخیر گفتار دارد و مشکل با گذشت زمان برطرف می شود اما اینگونه نیست و زمانی متوجه این مشکل می شوند که زمان زیادی را از دست داده اند و کودکشان نسبت به هم سن و سال های خود عقب افتاده است.
توجه داشته باشید سیستم شنوایی اولین حسی می باشد که در نوزاد شکل می گیرد زیرا شنوایی در شناخت و تکامل مغز نقش بسیار مهمی دارد و در صورت افت شنوایی حتی بسیار کم سبب تاخیر در رشد مغز و گفتار کودک می شود بنابراین این مسئله را بسیار جدی بگیرید.
8. انجام مانورهای درمانی سرگیجه BPPV
یکی از شایعترین سرگیجه ها به علت جابه جا شدن ذرات در گوش داخلی و بخش تعادلی می باشد. به این نوع از سرگیجه که تنها چندثانیه طول می کشد و با جابه جا شدن سر یا بدن تنها به یک سمت رخ می دهد سرگیجه خوش خیم وضعیتی یا BPPV گفته می شود.
برای درمان سرگیجه خوش خیم وضعیتی مراجعه به کلینیک های شنوایی سنجی یا کلینیک گوش حل بینی و انجام مانورهای درمانی لازم و ضروری است. بیمار با درازکشیدن بر روی تخت و حرکت دادن سر و بدن بیمار توسط متخصص سبب برگرداندن ذرات به محل اصلی خود و رفع سرگیجه می شود. نکته مهم در درمان این نوع سرگیجه این است که بعد از انجام مانور درمانی بهتر است بیمار از کولار گردنی جهت عدم حرکت سر استفاده کند تا ذرات به درستی در محل مناسب ته نشین شوند. همچنین در موقع خواب بهتر است به صورت نشسته و با قراردادن چند بالش در پشت خود استراحت کند و از خوابیدن به صورت طاق باز خودداری شود.
9. تعمیر فوری انواع مدل های سمعک
افراد با مشکل شنوایی به دلیل مشکل در شنیدن گفتار و شرکت در جمع خانواده یا شغل نیاز به سمعک دارند. از این رو در صورت خراب شدن سمعک در تمامی زمینه ها دچار مشکل می شوند. از این جهت کلینیک شنوایی فراشنوا این امکان را فراهم کند که در سریعترین زمان ممکن سمعک بیماران را تعمیر کند.
بیشتر خرابی سمعک های داخل گوشی و پشت گوشی ریک رسیور سمعک می باشد که با تمیز کردن مرتب آن با مسواک خشک و برس کشیدن بر روی رسیور(واکس گارد سفید) می توان از خراب شدن سمعک جلوگیری کرد. سمعک های پشت گوشی با قالب نسبت به دو مدل دیگر نیاز به نظافت کمتری دارند و تنها فرد بخصوص در مناطق شرجی یا فصل گرم تابستان از نفود عرق به سمعک جلوگیری کند به این صورت که مرتب سمعک و پشت گوش(محل قرارگیری سمعک) خشک شود.
10. تنظیم انواع مدل های سمعک
یکی دیگر از ویژگی کلینیک شنوایی فراشنوا سابقه تجویز تمامی برندهای سمعک می باشد که سبب شده است قادر به تنظیم انواع برندهای سمعک باشد. از این رو بیمارانی که از دیگر کلینیک های شنوایی سمعک تهیه کرده اند و در شنیدن صدا، درک کلمات، بلند و آزاردهنده بودن صدای اطراف، عدم درمان وزوزگوش با سمعک و... دچار مشکل می باشند با مراجعه به کلینیک شنوایی و سمعک فراشنوا امکان تنظیم سمعک و حتی قالب گیری مجدد برای ساخت سمعک داخل گوشی و قالب سمعک وجود دارد.
بهترین سمعک برای درمان وزوزگوش
انتخاب بهترین سمعک برای درمان قطعی وزوزگوش برای هر فرد متفاوت است زیرا فرکانس و شدت وزوز هر بیمار با بیمار دیگر متفاوت است. سمعک برای وزوزگوش باید به گونه ای انتخاب شود که بتواند صدای وزوزگوش را بپوشاند با بهتر است بگوییم منطقه ای از عصب که به علت وزوزگوش درگیر است را تحریک کند. بنابراین به طور کلی جدا از میزان کم شنوایی انتخاب سمعک برای وزوزگوش باید براساس پهنای پاسخ فرکانسی سمعک، تعداد کانال های تنظیم ماسکر و نوع صداهایی که توسط سمعک تولید می شود انجام شود.
تمامی سمعک های جدید بخصوص سمعک های 2023-2024 دارای بالاترین کیفیت صدا، بالاترین پهنای پاسخ فرکانسی و تعداد کانال و باند برای تنظیم صدای سمعک و ماسکر می باشند که شامل سمعک اینتنت اتیکن، سمعک انکانتا برنافن، سمعک لومیتی نایدا، سمعک لومینی اسکای، سمعک لومینی ادئو، سمعک های ای ایکس سیگنیا، سمعک های موکسی یونیترون و... می باشند.
بهترین قرص برای درمان وزوزگوش
یکی از بهترین قرص ها برای درمان وزوزگوش استفاده از مولتی ویتامین هایی که دارای ویتامین های دی، زینک، ب 12، منیزیم، امگا3، پتاسیم می باشند است. همچنین بسیاری از پزشکان از قرص گیاهی جینکوبیلوبا، قرص سیناریزین، قرص بتاهستین، قرص های آرامبخش و کاهش استرس نظیر پوکساید، آلپرازولام، کلونازپام و... برای بیماران با مشکل وزوزگوش استفاده می کنند.
مدارک مورد نیاز برای گرفتن هزینه سمعک از انواع بیمه
1. انجام تست شنوایی یا نوارگوش در کلینیک های شنوایی سنجی
2. نسخه پزشک گوش حلق بینی جهت تهیه و خرید سمعک
3. فاکتور خرید سمعک با کد اقتصادی یا کد IRC
4. کارت گارانتی سمعک
5. مشاهده سمعک توسط مامور بیمه(در بعضی از بیمه ها نیاز می باشد)
درمان وزوز گوش با روش های مختلف(صدادرمانی، الکتریکی، ماسکر، TRT، موسیقی درمانی)، تجویز جدیدترین سمعک های 2024 با شرایط خرید اقساطی سمعک، ارزیابی شنوایی نوزادان و کودکان، ارزیابی شنوایی بزرگسالان و... در مرکز فراشنوا انجام می شود و همچنین باعث افتخار است که تاکنون در زمینه وزوز گوش و تجویز سمعک توانسته ایم رضایت بیش از 90 درصد بیماران مراجعه کنندگان به این مرکز را با روش های مختلف درمان و تجویز مناسب سمعک بدست بیاوریم. علاوه بر این تعمیر فوری انواع مدل های سمعک داخل گوشی و پشت گوشی از برندهای مختلف سمعک نیز یکی دیگر از فعالیت های این مرکز می باشد.
جهت مشاوره تلفنی و آنلاین با شماره های زیر با ما در ارتباط باشید:
09105241071(مشاوره آنلاین)
02188958823
02188949368
جهت مشاهده تجربه مراجعین با سابقه وزوزگوش از درمان وزوز و رضایت از تجویز سمعک به اینستاگرام فراشنوا مراجعه فرمایید:
Samak_farashenava (سمعک فراشنوا)
ببخشید منو گوش صعیف شده برام سمعک خراب کردند
سلام
برای تعمیر سمعک با شما تماس گرفته می شود
میتونید با شماره های زیر هم تماس یا پیامک ارسال فرمایید
02188949368
02188958823
09105241071
سلام
خسته نباشید
پدرم به طور ناگهانی گفته که صدا براش کم شده و کلمات مثل قبل نامفهوم نیست و یک صدای سوت مانند شدید در سرش می شنوه. رفتیم دکتر به ما گفتند سکته گوش کرده اما هیچ توضیحی ندادند که این چیه.
امکانش هست توضیح بدید سکته گوش چیه؟
چطوری بفهمیم سکته گوش کردیم؟ و اینکه درمان داره؟
برای درمان سکته گوش کجا مراجعه کنم؟
ممنون
نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد.